Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként 175 fölött lenni előnyt jelent a társkeresésben? Az itten 175 és fölötti lányok, ti hogy látjátok ezt?
Pl VS modelleknek is legalább 175-nek kell lenniük, és szerintem így sokkal könnyebb vékonyabbnak látszani, ezt gondolom jobb napjaimon.
Viszont a rosszabb napjaimon, meg hogy sok férfinak nem tetszhet, mert az alacsonyabb nőket cukibbnak találják.
hát szerintem hátrány... már alapból magam miatt is, nekem tetszik ha egy pasi magasabb nálam. na így kb kiesik mindenki 178 alatt. :D
+ oké, jobban eloszlik a súly, később látszol dagadtnak, de attól még nem vagy modellalkat mert magas vagy.
Nálam nem akadály, sőt lehet, hogy téged zavarna, hogy alacsonyabb vagyok 1-2 centivel...
Viszont sokaknak nem zsánere a hossz, sudár alkat.
1-es az lehet hogy attól még nem vagy modell alkat, de alacsonyként meg lehetsz akármilyen vékony/sportos, akkor sem leszel az.
és itt a klasszikus modell alkatra gondolok, nyilván pl egy fitness modell lánynak még jobb is ha alacsony mert izmosabbnak látszik.
197 cm magas srác vagyok és nálam előny ha egy lány magas
Tény hogy így magasan kevesebb srác közül válogathat, mintha kisebb lenne, de azok a magas srácok azért nem olyan rosszak
24/F
Bocsi, picit off, de egyik barátnőm modellkedik, pedig alig magasabb 160 centinél. Már kihívták Milánóba, Japánba, meg tudja fene, csak néha látom a képmegosztásaiból :) Nem linkelek ide képet, de privátban szívesen. Szóval de, lehetnek alacsony lányok is modellek, ha kiemelkedően gyönyörűek, nem kell a frusztrációt ilyen negatív kijelentésbe fordítani :)
És igen, tény, hogy egy magas lány könnyebben tűnik vékonynak, ellenben debellának is. De elég sok magas srác van, akiknek szerintem pont optimális ez a magasság. Bár igazából azt sem tudom, hova akarsz kilyukadni ezzel a kérdéssel. Ebben nem lehet tanácsot adni, vagy javaslatot tenni, ez van, ilyen magas vagy, ezzel kell kezdened valamit. Sokaknak alapból tetszik, sokaknak nem, megvannak az előnyei és a hátrányai. És mindenki abból az oldalból tapasztal többet, amerre néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!