Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok nektek általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek általában milyen gondjaitok vannak társkeresésben?

Figyelt kérdés

2019. márc. 5. 21:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
81%
Mindenki csak dugni akar. Ha vársz, dug mással, és azért nem ismered meg...de ha lefekszel vele, akkor meg ha nem vagy neki tökéletes, akkor meg azért nem ismered meg.
2019. márc. 5. 21:29
 2/19 anonim ***** válasza:
62%
Nincs egy normális pasi. Cigis, tetkós, mínusz hajas van.+ túlsúlyos. Aki valahogy kinéz, az meg foglalt, vagy nem vagyok az esete, vagy bátortalan.
2019. márc. 5. 21:39
 3/19 anonim ***** válasza:
60%

Gyenge nők - gyenge férfiak. Érdekes, az én női ismerőseim nem fekszenek le egyből minden jött-menttel, ha meg egy hapsikának nem tetszik hogy ugyan már udvarolni is kellene, meg azért jó lenne megismerni a másikat, szóval ha ez megugorhatatlan akadály, akkor kereshet magának egy egyszerű ösztönlényt. Esetleg egy önértékelési problémákkal küzdő lányt, vagy olyat, aki csak dugni akar.

Sosem értettem meg azokat a nőket, akik meg akarnak felelni egy ostoba senkiházinak, ezért lefekszenek vele csak nehogy dobja őt. Na ezzel teszi magát totál értéktelenné, avagy csak egy biológiai ürítő edényzetté.

2019. márc. 5. 21:40
 4/19 anonim ***** válasza:
51%
2-es. Van némi igazság abban amit mondasz! Sőt!
2019. márc. 5. 21:42
 5/19 anonim ***** válasza:
10%
Nincs mindenkinek bmw-je... :( Mindig csak az anyjuk családi autójával jönnek randira. Ja , és ez semmi még az anyjuk is az autóban van hátul...
2019. márc. 5. 22:00
 6/19 anonim ***** válasza:
91%

Nekem általában az volt a problémám, hogy aki szimpatikus volt és többször találkoztunk, azzal előbb-utóbb eljutottunk az ágyig. Majd mondjuk két hónap után kiderül, hogy ő mégsem szerelmes, vagy olyan tulajdonsága derül ki, ami nekem nem passzol. Szóval egy kívülálló számára ez úgy néz ki, hogy 2-3 havonta cserélgetem a férfiakat. Pedig nem ezt a képet szeretném magamról vetíteni, de most mit csináljak, felnőtt ember nem fog fél évet várni, amíg mindketten biztosak vagyunk a dolgunkban. Erre még nem találtam megoldást. De már nem aktuális, megtaláltam a párom. De azért érdekelne, hogy mások ezt hogy látják.

39N

2019. márc. 5. 22:50
 7/19 anonim ***** válasza:
70%
hát akkor inkább várok fél évet...neked hogy oldódott meg?
2019. márc. 5. 22:57
 8/19 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy egyszerűen passzolt. Ugyanúgy kezdődött, mint az előzőekkel, de aztán mind a ketten szerelmesek lettünk és ez fél éve tart. Remélem még sokáig, mert elegem lett a társkeresésből. Bár az viszont jó volt benne, hogy előtte több férfit megismertem, láttam, hogy milyenek, ezért meg tudom becsülni a páromat. Így mondom, hogy nagyon nehéz jó partnert találni.
2019. márc. 5. 23:37
 9/19 anonim ***** válasza:
utolsó: jó tudni, hogy mással is ez van, de örülök hogy végre te megtaláltad a párod! :) nagyon nevettem mikor azt írtad hogy úgy jön le másoknak hogy 2-3 havonta cseréled a pasikat, biztos vagyok benne hogy sokan rólam is ezt gondolják, pedig csak az Istenért nem lesz belőle soha több:/ nem lesznek szerelmesek, nem akarnak komolyat, pedig én már vágyom rá...
2019. márc. 5. 23:56
 10/19 anonim ***** válasza:
11%
Nagyon nehéz lehet dölyfös pofával válogatni, fintorogni, kritizálni, henyélni, dölyfös pofával válogatni, fintorogni, kritizálni, henyélni
2019. márc. 6. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!