Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 22 évesen tényleg sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 évesen tényleg sokkal nehezebb párt találni?

Figyelt kérdés

Sokan azt mondják hogy ennyi idősen akik normális párkapcsolatot szeretnének foglaltak.

Én normális kapcsolatot szeretnék, tényleg nehezen fogok találni barátnőt?

Fiúknak szerintem amúgy is nehezebb hogy párt találjanak.

2019. márc. 3. 17:04
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Férfiaknak nehezebb sokkal. Nőknek meg könnyebb sokkal abban a korban.
2019. márc. 3. 17:07
 2/8 anonim ***** válasza:
34%

Igen nehéz. Legalább is én ezt realizáltam ki az életből:

A normális nők többsége ugyan úgy elkezd pasizni 14-16 éves kora környékére. Ebbe az időbe kinek több, kinek kevesebb pasija lesz. És általában, amit látok, hogy 18-20 éves korukra már túl vannak annyi pasin, hogy tudják, kivel szeretnék idézőjelesen leélni az életüket.

Tehát itt már sokszor komoly, többéves kapcsolatokról van szó. Ha van is valaki a te korodban, annak vagy véget ért a "leányálom" kapcsolata, vagy gyereke van és kidobták az idealizált kapcsolatából. Magyarán ott hagyták gyerekkel. Vagy ha vannak is, nem érdeklik őket annyira a pasik.

2019. márc. 3. 17:12
 3/8 anonim ***** válasza:
34%

Nem mindenkinek.

De a nők már a 19-20 évesek is még kölyökként tekintenek rád, mert nincs lakás, nincs autó, talán még nem is dolgozik....

Igaz, hogy ők sem tudnak felmutatni lóf**aszt sem dehát őket nem izgatja, úgy is találnak majd valakit akár már 18 évesen aki a 2 szép szemükért mindent megad majd. Ők meg mosolyognak majd és telerakják az instagramot a szőrös melákkal, hogy ő életem szerelme :)

2019. márc. 3. 17:20
 4/8 anonim ***** válasza:
73%

Én sokkal könnyebbnek gondolom. Attól függetlenül, hogy mondjuk tizenévesen összejönnek valakivel az emberek akár komoly kapcsolatra is ezeknek simán végeszakadhat. Ebben a korban könnyű kinőni a párodat, a tini párkapcsolatok általában véget érnek.

Amiért én könnyebbnek gondolom az az, hogy megnyílik előtted a világ. Felnőtt vagy, általában már önálló keresettel. Oda mész ahova akarsz. Mondjuk az egyetemről vannak még kapcsolataid, barátaid, de már dolgozol szóval onnan is ismersz embereket. Nem kell már anyádtól engedélyt meg pénzt kérni, hogyha el akarsz menni valahova stb. Szerintem ilyen feltételek mellett ezerszer könnyebb ismerkedni. Azok a lányok meg akik eddig csak kalandozgattak talán most értek meg arra, hogy komolyabb kapcsolatra is alkalmasak legyenek.

Szerintem huszonévesen ezerszer könnyebb ismerkedni mint tiniként. Meg persze mivel érettebb és tapasztaltabbak az emberek egy komoly kapcsolatot is könnyebb rendesen fenntartani mint tapasztalat nélkül kvázi gyerekként.

2019. márc. 3. 17:42
 5/8 anonim ***** válasza:
70%

3.

Én "már" 25 vagyok, de se most, se 5 éve nem voltak tőlem olyan elvárásai a csajoknak, hogy legyen lakásom, autóm. Most fejezem be még az egyetemet, évközben nem is dolgozom, igaz nyaranta Angliában szoktam dolgozni 2 hónapot, ami JÓL fizet. Albérletben lakom 2 lakótárssal 3 szobás lakásban, de saját szobám van. Jogsim nincs, talán majd lesz még 30 előtt, saját kocsim biztos nem lesz 30 előtt. Az egyetemvárosban tömegközlekedéssel, otthon bringával járok.

Ezekhez képest, hogy ennyi anyagi hiányosságom van, egész jól megy a csajozás a 18-24 éves korosztályban, akár barátnőzésről van, akár alkalmiakról volt szó. A lányok bőven nem csak ezeket az anyagi dolgokat nézik. Fontos, hogy a személyiséged is vicces, szórakoztató, jó dumás legyen, meg persze puhap-cs nyámnyila papucs se legyél, hanem lehetőleg inkább férfias, tökösebb, határozottabb.

Értsétek meg, hogy manapság a nőknek kevésbé fontosak az anyagi dolgok (főleg azoknak, akik még 5-10-15 évekig nem is akarnak családot), mert a nők sokkal függetlenebbek anyagilag. 50-100-500 éve még sokkal jobban rá voltak szorulva a férfiak pénzére, manapság már nem olyan durva a helyzet, sok nő sokat keres, sokan többet is, mint sok férfi. Nem hátrány, ha gazdagabb férfi vagy, de anélkül is lehet bőven nőzni. A szórakoztató és mellette férfias személyiség az, ami elég fontos szerintem, főleg egy 22 éves srácnak, mint a kérdező.

2019. márc. 3. 17:48
 6/8 anonim ***** válasza:

22 évesen a legkönnyebb, ez a legjobb kor.

Kivéve persze ha csúnya/kövér vagy.

2019. márc. 3. 20:55
 7/8 anonim válasza:
23 évesen külföldön vagyok van kocsim újj iphone-om nem tartom magam csúnyának de egy brad pitt se vagyok és vissza se irnak a nők két hete lett vége egy három éves kapcsolatomnak kb tíz csajnak irtam és semmi ugyhogy senki ne mondja hogy ennyire a pénzre mennének mert nekem van és semmi
2019. márc. 3. 22:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mihez viszonyítjuk.

Tiniként szerintem (ha valaki túllépett a kezdeti bénázásokon) viszonylag könnyű a dolog. Folyamatosan közösségben van az ember, több a szabadideje. Egyetemen szintén ez a helyzet.

Amit sok ismerőstől hallok, hogy egyetem után, ahogy belépnek a munka világába, leszűkülnek a dolgok. Sokan ilyenkor költöznek is, szóval nincs is nagyon ismerősi körük és újat kell kiépíteni. Ilyesmik miatt nehezebb.

#3-as írt jót. Ennyi idősen sok nő még gyereknek tekint, függetlenül attól, hogy mid van. Ráadásul sokaknak ilyenkor még nincs saját lakás és autó, szóval ezek is hátrányok. Személyiség terén is azt gondolják, hogy egy 22 éves srác még biztos éretlen.

Ráadásul az egészhez hozzájön, hogy játékban vannak idősebb férfiak is. 30-35 évesen sokkal könnyebb szerintem, főleg, hogy divat lett az apakomplexus.

2019. márc. 4. 02:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!