Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy sokkal több a férfi mint a nő emiatt
nehezebb a férfiaknak párt találni?
nem, nem igaz. A nemek aránya kb 49.5% - 50.5%
Ha jól tudom a nők vannak többen.
2018. szept. 25. 18:16
Érdekes, én akármilyen helyen fordultam meg eddig, mindenhol sokkal több volt a férfi.
2018. szept. 25. 18:18
Életkor szerint változik az arány:
[link]
A magyar férfiaknak azonban a híresen jó magyar csajokért hazánkba látogató jómódú külföldi férfiakkal is fel kell venniük a versenyt, és az ország általános csórósága miatt ez sokszor nem könnyű.
2018. szept. 25. 18:21
48 éves korig a férfiak vannak többen, de nem sokkal. A huszonévesek kb. 51,5%-a férfi.
Itt láthatod az arányokat: [link]
2018. szept. 25. 18:22
Ismered a 80/20-as szabályt? A nőknek kizárólag a legeslegjobb hapsik kellenek, a legjobb férfiakért "versengenek". Emiatt nehéz normális nőt találni, mert amíg te megelégszel és elfogadod a rigolyáival, negatív tulajdonságaival, hülyeségeivel együtt, addig ő minden apróságba képes beléd kötni és ha egyetlen tényezőben eltérsz az ő kis ideáljától, máris ugrik a következő bikára. Van elég kérőjük, úgyhogy a nők általában nem is izgulnak a párkapcsolatozgatás miatt.
2018. szept. 25. 18:34
A sikertelen férfiak puffogása rovatot olvassuk...
2018. szept. 25. 18:35
"A magyar férfiaknak azonban a híresen jó magyar csajokért hazánkba látogató jómódú külföldi férfiakkal is fel kell venniük a versenyt"
Ember! En eltem mar tobb orszagban is (Europan belul) es soha nem hallottam senkitol, hogy szerintuk a magyar nok kiemelkedoek. Egyedul az orosz es ukran noket dicsertek. Nem tudom, honnan jott ez a kitalaciotok. Max azert latogatnak Magyarorszagra, mert nevetsegesen olcso kulfoldiek szamara, en is szeretek hazajarni, mert kb barmit megengedhetsz magadnak anelkul, hogy tul sokat koltenel.
2018. szept. 25. 18:36
Azért nehéz, mert a gyakoris pasik szerint is egy 30 fölötti nő már öreg, és nem kell senkinek. Szóval a huszonéves csajoknál állnak sorban a 20-as, 30-as és 40-es pasik is. Aztán vagy jut, vagy nem.
2018. szept. 25. 18:41
Nem sokkal, de a 15-35 közötti korosztályban valóban több a nő, ami növekvő népességnél nem lenne gond, csökkenőnél annál inkább. Ami feltűnő lehet, az az, hogy a házasságban/tartós kapcsolatban lévő párok miatt ez a különbség látványosabb lehet, mint amilyen a valóság, de emellett érdemes figyelembe venni, hogy a gyakori párcserék miatt így is juthatna minden férfinak nő, csak egyeseknek rövidebb ideig. De ha mégsem, akkor sem baj, ha szaporodnak össze vissza. Így mossuk ki a hibás géneket a populációból. :)
2018. szept. 25. 18:43
Igaz. Ugyan a teljes népességben több a nő, de ez azért van, mert a nők tovább élnek. A fiatal, tizen-huszon-harmincéves korosztályban a férfiak vannak többségben. Ehhez jönnek még a külföldi férfiak, akik, mivel gazdagabbak, népszerűbbek a magyar nők körében, mint a magyar férfiak. Illetve a legjobban kinéző férfiak megtehetik, hogy egyszerre több nőt is tartanak, akár úgy is, hogy azok tudnak egymásról.
2018. szept. 25. 18:55
Kapcsolódó kérdések: