Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az igaz, hogy sokkal több a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy sokkal több a férfi mint a nő emiatt nehezebb a férfiaknak párt találni?

Figyelt kérdés
2018. szept. 25. 18:15
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

#30 ahaa értem, te is az a fajta nagyonnagyon okos gyerek vagy, aki ennyit tud mantrázni, hogy "há' de tanujjad kifele a sztárszakmát, oszt csiliomos leszel, hö"...

Tudod magadtól is, hogy miért totál baromság a felvetésed, vagy elmagyarázzam?

2018. szept. 27. 15:50
 32/35 anonim ***** válasza:

Te meg az a nyomi vagy, aki szerint a nok hulyek, a parkapcsolatok hulyek, az emberek hulyek, az allam hulye, ezert elsz minimalberen maganyosan. Okolni lehet barkit, felelosseget vallalni mar luxus.

Ha erdekel adhatok tanacsot, hogyan keress minimalber felett.

2018. szept. 27. 15:54
 33/35 anonim ***** válasza:

#32 az állításod több szempontból is fals, de segáz, titeket férfigyűlölő rikácsokat nem zavarnak olyan jelentéktelen dolgok, mint a tények.

" a nok hulyek"

Ilyet sehol nem írtam.

"a parkapcsolatok hulyek"

Azt írtam, hogy deficitesek, tekintve, hogy egy párkapcsolat nem lehet hülye. Ezt le is vezettem szépen, mire alapozva írom, cáfolatot azóta se írtál, csak fröcskölődtél egy jóízűt.

"az allam hulye"

Mi az uralkodás első szabálya?

MINDENÉRT te vagy a felelős.

Erről pedig szerintem ennyit.

"ezert elsz minimalberen maganyosan."

Se minimálbéren nem élek,se magányosan :) nem talált egyik se.

"Okolni lehet barkit, felelosseget vallalni mar luxus."

Ezt pont te mondod? Aki karakánul kijelentette pár napja, hogy aki 30 éves kor fölött egyedül van, az örökvesztes meg defektes, meg ilyenek, aztán mikor számonkértem rajtad az állításodat, nekiálltál kínosan magyarázkodni, de felelősséget, aaazt ugyan nem vállaltál a szentenciádért.

Hja kérem, a szellemet könnyű kiengedni a palackból, visszagyömöszkélni már melósabb feladat.

"Ha erdekel adhatok tanacsot, hogyan keress minimalber felett."

Nem szorulok rá, köszi. Olyan tanácsot adj lehetőleg, ami egyöntetűen minden férfinak beválik, és nem ugat bele a politika.

Ha megteszed, sokmillió ember örökké hálás lenne neked.

2018. szept. 27. 16:18
 34/35 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak ismerőseim, akik nem ilyenek, csak sajnos szerintem nem ez a típus a többség. :D

2018. szept. 27. 16:46
 35/35 anonim ***** válasza:

"Ezt pont te mondod? Aki karakánul kijelentette pár napja, hogy aki 30 éves kor fölött egyedül van, az örökvesztes meg defektes, meg ilyenek, aztán mikor számonkértem rajtad az állításodat, nekiálltál kínosan magyarázkodni, de felelősséget, aaazt ugyan nem vállaltál a szentenciádért."

Azt se tudod, kihez beszelsz, mert en ilyet soha, sehol nem irtam. :D

2018. szept. 27. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!