Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyetem alatt nem sikerül valakinek párt találni, utána már csak nehezebb lesz ismerkedni?
Sajnos igen. Munkahelyen jelentős különbségek vannak az életkor tekintetében.
Egyetemen sok ember között mozogsz, később kevesebb idő jut a társasági életre.
Ez így nem igaz egy az egyben.
De annyi igaz benne, hogy soha nem volt olyan könnyű ismerkednem, mint az egyetemen. Azóta csak rosszabb helyzetben voltam.
Az egyetemen nagyon sok ember jön-megy az életedben, szaktárak, azok haverjai, ismerősei, nem biztos, hogy konkrétan az egyetemen fogod megismerni a párod, de nagyon könnyen lehet, hogy az ott megismert embereken keresztül.
Egyetem után a legtöbb embernek rögzül az ismeretségi köre, sokkal kevesebb ember fordul meg az életében, és így szerintem nehezebb ismerkedni.
Ennek ellenére azért nem kell eltemetni magad attól, hogy az egyetemen nem jött össze.
A sok buta 😅
Nem nagyképűségből, de ha pasit akarnék holnap 24h alatt találnék egyet minimum, az meg a másik hogy vannak akik nem azért mennek egyetemre, hogy párt keressenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!