Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egyetem alatt nem sikerül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyetem alatt nem sikerül valakinek párt találni, utána már csak nehezebb lesz ismerkedni?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 7. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezt már én is hallottam. Nem szabad ilyen keretek közé szorítani az egészet, mert attól csak saját magadra rakod a parát, ha nem találsz esetleg. Utána is ugyan úgy találhatsz valakit
2018. ápr. 7. 19:22
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

Sajnos igen. Munkahelyen jelentős különbségek vannak az életkor tekintetében.

Egyetemen sok ember között mozogsz, később kevesebb idő jut a társasági életre.

2018. ápr. 7. 19:28
 3/8 anonim ***** válasza:
65%

Ez így nem igaz egy az egyben.

De annyi igaz benne, hogy soha nem volt olyan könnyű ismerkednem, mint az egyetemen. Azóta csak rosszabb helyzetben voltam.

Az egyetemen nagyon sok ember jön-megy az életedben, szaktárak, azok haverjai, ismerősei, nem biztos, hogy konkrétan az egyetemen fogod megismerni a párod, de nagyon könnyen lehet, hogy az ott megismert embereken keresztül.

Egyetem után a legtöbb embernek rögzül az ismeretségi köre, sokkal kevesebb ember fordul meg az életében, és így szerintem nehezebb ismerkedni.

Ennek ellenére azért nem kell eltemetni magad attól, hogy az egyetemen nem jött össze.

2018. ápr. 7. 19:28
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Ja, de egyetemen , azért jó sok leányzót kell kipróbálni, addig míg megtalálod azt akit akarsz :D (férfi szempontból). Tehát a végső éved utolsó napján kell megtalálnod, addig meg minimum 100-at meg kell próbálni :)
2018. ápr. 7. 19:35
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

A sok buta 😅

Nem nagyképűségből, de ha pasit akarnék holnap 24h alatt találnék egyet minimum, az meg a másik hogy vannak akik nem azért mennek egyetemre, hogy párt keressenek

2018. ápr. 7. 20:20
 6/8 anonim ***** válasza:
59%
5-ös ja találnál egyet, aki megdugna azt ennyi az még nem azt jelenti, hogy kellenél is neki kapcsolatra. Elszállott kislány gondolkodás :D
2018. ápr. 7. 20:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez így van. Egyetemen körülvesz ezernyi korodbeli. Utána meg semmi. Egy nagyon szűk társasággal fogsz dologozni, ahol valószínűleg mindenki más korosztályba való. Innentől kezdve már csak az ismerős ismerőse meg a hobbik jöhetnek szóba. Nameg a zinternet tinder stb
2018. ápr. 7. 20:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Pont hogy nem korodbelivel kellene összejönni. Ott kapcsolati tőkét kell építeni! A pasi legyen idősebb vagy 10 évvel.
2018. ápr. 8. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!