Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőzésnél nálatok volt olyan, hogy az első találkozókor legszívesebben elmenekültetek volna? Esetleg megláttátok az illetőt és elsunnyogtatok, vagy oda sem mentetek hozzá?
Például teljesen máshogy nézett ki a képen, mert szétretusált vagy régi volt a kép. Vagy más volt a személyisége, és a kisugárzása mint amit előtte képzeltetek mondjuk a megelőző chateléseknél.
Hogyan történt az egész eset?
Nemet és ha lehet kort is írjatok. Köszi.
Kétszer volt ilyen, először nem láttam képet róla és hangját sem hallottam. Élőben egy elég csúnya, fiús, repedt-fazék hangú csaj volt, hát..necces volt, hogy letagadom magam és menekülőre fogom, de végül sétáltam vele kicsit. Szerencsére pont hívott egy haverom és kimentettem magam, hogy..."mennem kell".
A második esett már neccesebb, két hétig beszélgettünk a neten és telefonon is. A lelkivilága/hangja nagyon megfogott a csajnaj, de vagy 9 évvel fiatalabb volt nálam. A képek elég érdekesek voltak, egy volt olyan amin tetszett, a többi olyan sejtelmes, homályban fotózott volt.
Hát élőben, egy két lábon járó bojler, egy amorf ördög volt és arcra sem jött be, mint ha nem is ő lett volna a képeken, nagy csalódás. Végül 1-2 órát, kocsikáztunk, beszélgettünk aztán megmondtam neki, hogy nem ilyennek gondoltam és ne haragudjon, de a részemről ennyi volt. Egyikükkel sem láttam/beszéltem többé. :) F
Pfffh, én már nagyon rég nem randiztam nővel egy bambi erejéig sem.... Viszont van egy ősrégi sztori. Gondolom még sokaknak ismerős anno az Iwiwhez kapcsolt (csajok és pasik) alkalmazása. Lehetett keresgélni, pókolni stb. Ez a szitu velem 2012 nyarán történt. Megnéztem a felhozatalt és nem igazán tetszett. Egyszer csak random módon feljött egy amerikai színésznő képe, nem tudtam mi a neve, de néhány filmből emlékeztem rá. A csaj 26 volt és bemutatkozó szöveg is sejtelmes volt nála. Rögtön azt gondoltam szeretném megtudni ki ez a rejtélyes csaj kamuképpel. Nekem rendes képem volt, ő tudta hogy nézek ki. Küldtem neki egy pókot és rögtön jött a flegma válasz, szó szót követett és kértem hogy találkozzon velem egy beülős budapesti helyen. Igent mondott. Szélviharként megérkezett, én leestem a lábamról hogy milyen gyönyörű nő, bemutatkoztam, ő nem mondta meg a nevét, csak annyit lökött oda hogy "most már láttuk egymást - örültem a szerencsének". Aztán amilyen gyorsan jött, úgy ment is. Pislogtam fél óráig, mire leesett hogy mi történt. Még aznap a profilját is törölte az alkalmazásból, én meg azóta is arra gondolok hogy mennyire gyönyörű volt. Persze soha többet nem hallottam róla, eltűnt mint a kámfor.
Voltak egyébként sejtéseim hogy a csaj nem egyedülálló volt, azért viselkedett így velem.
Legtöbb nő csupán jófejségből látom az eltöltök vele pár órat című taktikát választja csak, hogy ne sérüljön a megítélése mások előtt.
Gyerekek ez annyira gáz, én az ilyenre általában el sem megyek.
Életemben egy ilyenben volt részem ahol abszolút abban maradtunk a hölggyel a randit követően, hogy mindenféle harag és egyéb dolog nélkül elválnak útjaink.
Nem hagytunk egymásban nagy nyomot...
Igen volt.
Sajnos végigcsináltam a "randit" (megittunk egy sört).
Aztán csodálkozott, hogy miért nem akarok ùjra találkozni...
Velem volt ilyen. Találkoztam egy külföldi sráccal. Korábban tanultam az anyanyelvét, de élőben nem nagyon értettem sajnos, úgyhogy angolul tarsalogtunk. De közben kapott egy hívás kB. 5 perc után, és mondta, hogy mennie kell. Hát ezek után gondolom, nem munka miatt kellett mennie, ahogy azt nekem mondta, sajnos a telefonbeszélgetést sem értettem. Gondolom a haverja tudta, hogy randija lesz, és tud neki szólni, ha gáz van.
Akkor 22 voltam/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!