Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőzésnél nálatok volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőzésnél nálatok volt olyan, hogy az első találkozókor legszívesebben elmenekültetek volna? Esetleg megláttátok az illetőt és elsunnyogtatok, vagy oda sem mentetek hozzá?

Figyelt kérdés

Például teljesen máshogy nézett ki a képen, mert szétretusált vagy régi volt a kép. Vagy más volt a személyisége, és a kisugárzása mint amit előtte képzeltetek mondjuk a megelőző chateléseknél.

Hogyan történt az egész eset?

Nemet és ha lehet kort is írjatok. Köszi.

2019. márc. 2. 13:50
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
95%

Ott senkit nem hagytam azonnal, de volt, hogy alig vàrtam az alkalmat hogy leléphessek.

- Volt pasi aki 190 centinek hazudta magàt, oszt 1 fejjel alacsonyabb volt ( én 175 vagyok), nem is értem mire volt jó. Fél óràt elbeszélgeztem vele, amosdóban pedig beàllítottam egy ébresztőóràt mintha hívnànak és leléptem mert sürgősen el kellett jönnöm. Többet nem írtam neki.

- igénytelen büdös szàj, csipàs szemek, retkes körmök. Kb fél óra volt ez is. Azt a szàjszagot sose felejtem el, 1 méterről is érezni lehetett.

- 24 évesnek mondta magàt, kép alapjàn is, erre jött egy min. 15 évvel öregebb pali

- Ezzel a sràccal különösebb baj nem volt, de mikor mesélte hogy prostival vesztette el a szüzességét, abban a pillanatban kiàbràndultam

- volt egy sràc aki több amúgy pocsék csók utàn vallotta be hogy amúgy ő meleg, de nagyon szeretne velem szexkapcsolatot. Mondtam neki, hogy ne haragudjon de szarul csókol, így az àgybeli teljesítményére nem vagyok kívàncsi...dumàltunk kicsit aztàn ment ki a dolgàra.

- egy màsik balfsz az első randinkon eldöntötte, hogy mi a màsodikon dugni fogunk. Nem volt 2. randi:) de az egy rövid de hasznos nap volt, megismertette velem a Fűrész filmeket ( vele a 6. részt néztük), azóta a kedvenceim:) Szóval jó is kisült belőle:)

Egyébként a férjemet is netes tàrskeresőn ismertem meg, szóval nem volt mind rossz:)

33/N

2019. márc. 2. 18:07
 12/30 anonim ***** válasza:
28%
Ahogy valaki írta, jó nőket nem a neten találni, a jó nők nem szorulnak társkeresore.
2019. márc. 2. 21:06
 13/30 anonim ***** válasza:
92%
Vagy nem szeretnek eljàrogatni pasit " vadàszni" bàrokba, kocsmàkba màs helyekre, és utcàn se szólítgatnak le senkit kétségbeesetten. A netes tàrskereső leghasznosabb tulakdonsàga hogy kényelmes.
2019. márc. 2. 21:22
 14/30 Rockarc ***** válasza:
72%

Rohadt nagy tevedes. A legjobb nok pont a tarskereson vannak. A termeszetes szepsegu es okos noket ugy keruli az onbizalomhianyos ferfitarsadalom nagy resze, hogy csak na. Pont ugy jarnak, hogy mindenki eltunik a kornyekukrol, legtobbszor meg randiig sem jutnak el. Nem vicc, most megint egy ilyen novel ismerkedem. Egyreszt magasak az elvarasok, masreszt ez a masik oldalon is gyorsan nyilvanvalo lesz, igy hamar eltunnek.

42F

2019. márc. 3. 01:35
 15/30 anonim ***** válasza:
Nem, mert ezt a viselkedést gyerekes surmóságnak tartom. Inkább beszélgetek velük személyesen is.34N.
2019. márc. 8. 15:40
 16/30 anonim ***** válasza:
Szerencsére csak egyszer volt ilyen.
2019. márc. 8. 16:57
 17/30 anonim ***** válasza:
94%

Érdekesek a válaszok.

Amikor társkeresőztem, gyakran megkérdezték, hogy egy magamfajta nő miért az interneten keresgél? Egyszerű oka volt, nem jártam szórakozni, a munka és a házimunka mellett leginkább itthon ültem és neteztem, így jó ötletnek tűnt. Sokan mondták, hogy a külsőm és az intelligenciám egyáltalán nem indokolná, hogy neten kelljen keresnem társat. (Mondjuk én ezeket mindig csajozós dumának vettem, mert az önbizalmam sosem volt az egekben.)

Hogy a kérdésre is válaszoljak, igen, nekem volt olyan randim, ahonnan szinte menekültem, mert az első pár mondat után már mászott volna rám az illető, hiába hárítottam a közeledését. Volt olyan is, aki már első randin meg akarta mondani, mit vehetek fel és kivel beszélgethetek, kivel nem. Innen is menekülőre fogtam.

Szerencsére, ezek nem szegték kedvemet és három éve rátaláltam arra az emberre, akire mindig is vágytam. Intelligens, céltudatos, magabiztos és komoly felelősségtudattal rendelkezik.

Tény, hogy az interneten sokféle ember megtalálható, de ez a való életben sincs másként.

38/N

2019. márc. 29. 12:54
 18/30 anonim ***** válasza:
77%
Volt ilyen, mert nagyon alacsony es duci volt, nem vagyok paraszt szoval azert leultunk inni egyet de kellemetlen volt, pedig bejottem neki. 30f
2019. márc. 29. 13:41
 19/30 anonim ***** válasza:

Volt de szívesen kihagynám egy másik életben, mert végül is mindig befeszülős volt mindegyik, olyan jobb híján féle.

Ha hagyományos módon ismerkedtünk volna, egyikőjükkel sem szemeltük volna ki egymást.

vagy persze, ezt hívják tapasztalásnak.

2019. márc. 29. 15:41
 20/30 anonim ***** válasza:
89%

Szerencsére csak egyszer volt velem ilyen. Írásban vicces, érdekes, bőbeszédű, képről átlagos külsejű volt, élőben sokkal "nyomibban" nézett ki szegény, hülyén röhögött, feszengett, alig szólalt meg, nekem kellett szórakoztatnom és kitölteni a csendet, mert nem akartam őt lerázni fél óra után, de már az első fél percben éreztem, hogy ebből semmi se lesz, nulla kémia. azóta szorongok randi előtt, hogy nehogy így alakuljon megint...

26n

2019. márc. 31. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!