Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több évnyi gyakorizás után kijelenthetem, hogy csak a férfiaknak vannak IGAZI társkeresési problémái, a nők pedig csak hisztiznek?
Sorolom a kategóriákat.
1. "Bizony létezik csúnya nő is, én az vagyok." - közben meg vagy egyáltalán meg sem mutatják magukat, vagy ha igen és ezzel bebizonyítják, hogy valójában nem csúnyák, akkor csak virtuálisan beszélgethetsz velük, nem akarnak személyesen találkozni sosem. Mert ők hisznek abban, hogy ők csúnyák és meg nem ingathatod az elképzelésüket.
2. "Nem válogatok, de te pont nem jössz be." - Normál esetben ez még egy teljesen érthető kifogás is lenne, hiszen senkinek nem jön be mindenki. De amikor felsorakoztatok neki 20-30 olyan, különböző külsejű, méretű, formájú férfit, akinek ő bejönne és mindegyiket kukázza, de neki nincsenek nagy elvárásai, akkor ott gond van. És persze a nagy elvárásai hiányát azzal indokolja, hogy miközben neki Enrique Iglesias a zsánere, összejött egy Chris Hemsworth külsejű sráccal is. Aki persze tök csúnyán szakított vele, pedig az ideáljának az ellentéte volt, úgyhogy ő aztán ad esélyt bárkinek.
3. "Én tényleg mindenkinek esélyt adok, de a belsőnek kell, hogy megfogjon" - Normál esetben ez is egy érthető érv lenne, hiszen nagyon különböző embereknek nehéz együtt, de mikor már a kákán is a csomót keresi és nem tud jobb indokot felhozni, hogy miért ne működhetne a dolog, minthogy te csípős szósszal szereted a gyrost ő meg anélkül, akkor ott megint gondok vannak.
És végül, van a 4. a "semmi se jó, meg akarok halni, nem veled van a baj", akikkel szintén lehetetlen az életben találkozni, csak virtuálisan "léteznek".
"csak a férfiaknak vannak IGAZI társkeresési problémái, a nők pedig csak hisztiznek?"
Hát én ezt fordítva látom. Lásd Mért nincs barátnőm ? című ide kiirt legalább 1 Millió kérdés + napi 20 új.
És még mindig nem értik.
"Mert ők hisznek abban, hogy ők csúnyák és meg nem ingathatod az elképzelésüket."
Ezt úgy hívják, amit te csinálsz, hogy typecasting, mikor eldöntöd, hogy egy másik ember milyen, és akár bizonyítja, akár tagadja, nem lehet igaza.
Ez tipikus minta azoknál, akik választ akarnak kicsikarni a nőkből. Annyit tesz, hogy a nőnek vagy kötelessége bizonyítani neked, hogy csúnya, vagy te eldöntöd, hogy nem csúnya.
Még egyszer: "Mert ők hisznek abban, hogy ők csúnyák és meg nem ingathatod az elképzelésüket."
Erről szól az ÖNbizalom. Hogy ha te csúnyának látod magad, mondhatja ezer ember, hogy szép vagy, nem hiszed el. Mert ez nem egy kis netes fütyitől függ, hanem saját magadtól.
Miért nincs barátnőm? Aztán pár sorral lejjebb kollektíve hibáztat ismeretlen nőket. Megy az általánosítás. Hiába írja le értelmesen a női válaszoló a tapasztalatait, mintha nem is írna semmit, nem is érdekli ezeket a srácokat. És akkor lehet malmozni miért nincs barátnőm. Talán emberként kéne tekinteni a nőkre. A dráma szerep...jah amikor attól kezd el gyűlölni egy egész nemet, mert huszonévesen nem volt még nője...mikozben másoknak sokkal durvább traumák után sem alakul ki ilyen.
Akit érdekel ez az egész jelenség, az vessen egy pillantást a redditen a nice guy és inceltears-re.
Amúgy van ilyen nőben is, ismerek is ilyet.
"Erről szól az ÖNbizalom. Hogy ha te csúnyának látod magad, mondhatja ezer ember, hogy szép vagy, nem hiszed el. Mert ez nem egy kis netes fütyitől függ, hanem saját magadtól."
Emlékszel az Old Spice reklámra? Bizonyíték, nem ígéret.
Tudod a nők is szokták mondani sok srácnak, hogy nincs semmi baj a külsővel, azt is, hogy intelligens, értelmes, nem értik miért nincs senkije.
Csak tudod önbizalom attól lenne, ha ezek a nők be is BIZONYÍTANÁK azt, hogy komolyan gondolják azt, amit mondanak.
Mondani bármit lehet. Mondani mondhatom a 90 éves Juliska néninek is, hogy "Milyen vonzónak tetszik lenni." de amikor megcsókol, akkor lehet, hogy nem lesz kellemes számomra.
A különbség, hogy én ezeknek a nőknek be is bizonyítanám, hogy tényleg szépnek tartom őket. Ebből meg már végiggondolhatod, hogy nem valami perverz vagyok, aki ha egy tényleg csúnya nő lenne, vagy bármilyen reális esélyét érezném annak, hogy csúnya nő van, akkor nem ajánlanék fel ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!