Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több évnyi gyakorizás után kijelenthetem, hogy csak a férfiaknak vannak IGAZI társkeresési problémái, a nők pedig csak hisztiznek?
Sorolom a kategóriákat.
1. "Bizony létezik csúnya nő is, én az vagyok." - közben meg vagy egyáltalán meg sem mutatják magukat, vagy ha igen és ezzel bebizonyítják, hogy valójában nem csúnyák, akkor csak virtuálisan beszélgethetsz velük, nem akarnak személyesen találkozni sosem. Mert ők hisznek abban, hogy ők csúnyák és meg nem ingathatod az elképzelésüket.
2. "Nem válogatok, de te pont nem jössz be." - Normál esetben ez még egy teljesen érthető kifogás is lenne, hiszen senkinek nem jön be mindenki. De amikor felsorakoztatok neki 20-30 olyan, különböző külsejű, méretű, formájú férfit, akinek ő bejönne és mindegyiket kukázza, de neki nincsenek nagy elvárásai, akkor ott gond van. És persze a nagy elvárásai hiányát azzal indokolja, hogy miközben neki Enrique Iglesias a zsánere, összejött egy Chris Hemsworth külsejű sráccal is. Aki persze tök csúnyán szakított vele, pedig az ideáljának az ellentéte volt, úgyhogy ő aztán ad esélyt bárkinek.
3. "Én tényleg mindenkinek esélyt adok, de a belsőnek kell, hogy megfogjon" - Normál esetben ez is egy érthető érv lenne, hiszen nagyon különböző embereknek nehéz együtt, de mikor már a kákán is a csomót keresi és nem tud jobb indokot felhozni, hogy miért ne működhetne a dolog, minthogy te csípős szósszal szereted a gyrost ő meg anélkül, akkor ott megint gondok vannak.
És végül, van a 4. a "semmi se jó, meg akarok halni, nem veled van a baj", akikkel szintén lehetetlen az életben találkozni, csak virtuálisan "léteznek".
#10: Részben erről is szól a kérdés. Rengeteg nő mesél ahhoz hasonló történetet, mint te. A dologgal általában pont az olyan drámainak beállított áldozatszerep a probléma, mint amit leírtál.
Azt állítod, hogy nem egy plusz, ha olyan emberek próbálkoznak, akik neked nem jönnek be. Leírod, hogy nálad ez volt a helyzet. Ez így oké... De miből állapítod meg, hogy nem rosszabb, ha senki sem próbálkozik? Te csak a helyzet egyik oldalán voltál. Nekem volt olyan időszakom, amikor egy lánynak sem jöttem be. Utána javítottam magamon és bejöttem olyanoknak, akik nekem nem. És óriási a különbség. Nagyon nagyot tud dobni az emberen. (Láttam már olyan lányokat, akik ugyanazt mondták, mint te. Aztán történt valami, pl. gyerek, hízás és hirtelen kevesebben próbálkoztak náluk. Megváltozott a véleményük a témáról és hirtelen velem értettek egyet.)
Írod ezt a méhkirálynős dolgot. Erről is szól a kérdés, le van írva ehhez hasonló helyzet. Túl jó pasi kell, mert a méhkirálynő megkaphatja. Ez olyan, mintha a pasik arról panaszkodnának, hogy csak átlagos lányoknak jönnek be és nem topmodelleknek. Ez a méhkirálynős dolog egy olyan probléma, amit a nők egy része teljes mértékben magának generál, ellentétben pl. azzal, hogy egy férfi alacsony.
A neten keresgélésnél nincsenek áhítozó tömegek? Ezt is hallottam. Olyan lányoktól, akik pár nap alatt összehoztak 100 tinder match-et. Ilyen az, amikor egy nő arról beszél, hogy nincs tömeg.
Írtad, hogy sok átlagos srácot láttál az oldalon, képek alapján. Hát, ez az... Ezek az átlagos srácok azért érezték magukat csúnyának, mert nem kellettek senkinek. Átlagos srácként. Ezzel szemben átlagos lányoknak itt is szórják a privátokat...
Én ezt írtam :És nem mellesleg ha nem a neten keresgélsz akkor nincsenek áhítozó tömegek. Aláhúznám a lényeget de itt nem tudom. Nem azt írtam hogy a neten nincsenek hanem hogy amennyiben nem a neten keresel.
Valamiért itt úgy képzelik hogy napi szinten próbálkoznak minden nőnél. Nálam évente egy két ember van aki szeretne valamit. Már nem zavar hogy a jellemem fogja meg a férfiakat hisz a külsőm úgyis változni fog idővel.
"Írtad, hogy sok átlagos srácot láttál az oldalon, képek alapján. Hát, ez az... Ezek az átlagos srácok azért érezték magukat csúnyának, mert nem kellettek senkinek." Rengeteg átlagos lány is érzi ugyanezt. És attól hogy csúnya nők próbálkoznak náluk biztos vagyok benne hogy nem lenne nekik jobb hisz csak megerősíti hogy ő is csúnya.
"Túl jó pasi kell, mert a méhkirálynő megkaphatja. Ez olyan, mintha a pasik arról panaszkodnának, hogy csak átlagos lányoknak jönnek be és nem topmodelleknek."
Én nem erről írtam. A topmodell és aközött amiről "beszélek" komoly különbség van. Nem minden nő vágyik a helyi menő manóra. Ettől még nem tetszik neki minden átlag Miska. Tény hogy van akinek hercegnő komplexusa van és csak a helyi macsó megfelelő de valamiért az itteni férfiak szerint ez a nagy többség.
"De miből állapítod meg, hogy nem rosszabb, ha senki sem próbálkozik? Te csak a helyzet egyik oldalán voltál. Nekem volt olyan időszakom, amikor egy lánynak sem jöttem be." Abból hogy rajtam semmit nem segített mikor a túlsúlyos haverom azt mondta tetszem neki. Egy olyan fiú akinek másnál amúgy se lett volna esélye. De nekem is volt olyan időszakom hogy senki nem akart. Évekig hittem hogy a férfiaknak nem kellek. Akárcsak te én is tettem azért hogy ne így legyen. Épp ezért tudom hogy nem minden nőnek van egy hadseregnyi udvarlója akik közül csak rá kell böknie egyre. És tudom hogy nekem rontott az önbecsülésemen mikor évekig ugyan az a két barátom volt akinek tetszettem senki más. Tehát összejöhettem volna két számomra taszító sráccal vagy senkivel. 18 éves koromig összesen 3 fiú akart tőlem valamit. Miközben a barátnőimnek sorra lettek párjai. Miközben azt láttam hogy ha köztem és valamelyik barátnőm között kell választani akkor soha nem én leszek a befutó. És ezt az ember akaratlanul is a külsejére fogja közben meg köze nem volt hozzá.
És ez az amit itt valahogy senki nem fog föl azok közül akik "csúnyák".
De abban igazad van hogy attól hogy nekem nem jött be a helyzetem lehet olyan akinek megfelelt volna. Lehet olyan akinek az a helyzet ami számomra visszahúzó erő volt másnak számomra elképzelhetetlen módon segített volna. Annyi ember van biztos létezik ilyen is. Ettől még nem hiszem hogy ez az átlag.
#14: De a neten van tömeg. Kihúzhatjuk a szórakozóhelyeket, a munkahelyet, a sulit és mindent, hogy végül ne maradjon senki. Munkahelyekkel kapcsolatban is jött nem egyszer olyan kérdés, hogyha jött egy új kolléganő, egyből rárepültek a férfiak.
Nem feltétlenül próbálkoznak naponta nőknél, de azért nem évente kétszer. Pont ez a baj, fentebb leírtam: Túldramatizálva állítjátok be ezeket a történeteket. Ha épp arról szól a kérdés, akkor az a baj, hogy mindenhol próbálkoznak a férfiak és milyen gáz, ha épp más a kérdés, akkor alig próbálkoznak.
""Írtad, hogy sok átlagos srácot láttál az oldalon, képek alapján. Hát, ez az... Ezek az átlagos srácok azért érezték magukat csúnyának, mert nem kellettek senkinek." Rengeteg átlagos lány is érzi ugyanezt. És attól hogy csúnya nők próbálkoznak náluk biztos vagyok benne hogy nem lenne nekik jobb hisz csak megerősíti hogy ő is csúnya."
A különbség annyi, hogy azoknál az átlagos lányoknál sorban próbálkoznak a srácok, az átlagos srácok pedig sorban próbálkoznak a lányoknál, nem sok sikerrel. Mintha azt mondanád, hogy egy milliomos is szegénynek érzi magát és egy minimálbéres is.
Ráadásul leírtam: Ha nem voltál a helyzet 2 oldalán és úgy alkotsz róla véleményt, miért vagy benne biztos?
"Nem minden nő vágyik a helyi menő manóra. Ettől még nem tetszik neki minden átlag Miska. Tény hogy van akinek hercegnő komplexusa van és csak a helyi macsó megfelelő de valamiért az itteni férfiak szerint ez a nagy többség."
Nem az itteni férfiak szerint ez a nagy többség, hanem a tények szerint. Ha nem így lenne, miért van az, hogy egyes férfi ismerőseimet tinderen gyakorlatilag majdnem minden nő behúzza, más férfi ismerőseimet havonta 1 nő vagy kevesebb? Volt ilyen jellegű felmérés, alig pár féle férfit húztak be a nők, míg a férfiaknál jelentősen nagyobb volt a szórás.
Persze, van, akinek bejön az átlagmiska, de közel sem annyi nőnek, mint ahogy itt előadják a nők. Főleg úgy, hogy te magad is leírtad, hogy az átlagos srácok, akik képeket küldtek, szimplán átlagosak voltak és ennyi.
"Abból hogy rajtam semmit nem segített mikor a túlsúlyos haverom azt mondta tetszem neki. Egy olyan fiú akinek másnál amúgy se lett volna esélye. De nekem is volt olyan időszakom hogy senki nem akart. Évekig hittem hogy a férfiaknak nem kellek. Akárcsak te én is tettem azért hogy ne így legyen. Épp ezért tudom hogy nem minden nőnek van egy hadseregnyi udvarlója akik közül csak rá kell böknie egyre. És tudom hogy nekem rontott az önbecsülésemen mikor évekig ugyan az a két barátom volt akinek tetszettem senki más. Tehát összejöhettem volna két számomra taszító sráccal vagy senkivel. 18 éves koromig összesen 3 fiú akart tőlem valamit. Miközben a barátnőimnek sorra lettek párjai. Miközben azt láttam hogy ha köztem és valamelyik barátnőm között kell választani akkor soha nem én leszek a befutó. És ezt az ember akaratlanul is a külsejére fogja közben meg köze nem volt hozzá."
Erről fentebb írtam: "Rengeteg nő mesél ahhoz hasonló történetet, mint te. A dologgal általában pont az olyan drámainak beállított áldozatszerep a probléma, mint amit leírtál."
Meg sem tudom számolni, hány nőtől hallottam hasonló sztorit. Azt felejtették el, hogy régebb óta ismerem őket vagy van közös ismerősünk. Az 1-2 srácnak bejövő lányoknál jóval több pasi próbálkozott, csak az évek alatt őket lazán elfelejtették.
De engem tényleg érdekelne: Miért van az, hogy az én környezetemben is vannak olyan lányok, akik arról mesélnek, hogy senkinek sem kellenek, senki sem próbálkozik náluk, mégis tudok olyan srácokról, akik próbálkoznak náluk? Miért ferdít annyi nő ilyen történetekkel kapcsolatban?
Nem tudom miért tapasztalod ezt a környezetedben én a saját helyzetekemet ismerem és azt írom le. Ami a munkát illeti női munkatársakkal dolgozom és azt se régóta korábban olyan egyetemre jártam ahol nem volt fiú szaktárs a többi szak fiúi nem érdeklődtek irányomba. Azt megelőzően meg mint írtam láthatatlan voltam azt a pár fiút leszámítva illetve 16-18 évesen a Balatonon este azért akadt egy két érdeklődő annak mindig örültem habár természetesen nem lett belőle semmi és jellzően részegek voltak. Az elmúlt pár évben azért akadt évente pár srác és ez tök jó de annak amiről te írsz egyszerűen nincs realitása legalábbis az én életemben.
Ennek ahhoz van köze hogy nem járok bulizni mert nem az én világom ugyan azokra a programokra járok évek óta és női szakmát tanultam majd abban is helyezkedtem el. A buszon meg az utcán pedig nagyon ritkán találják meg az embert. Emellett akármennyire tiltakoznak is a férfiak rájuk ugyanúgy jellemző hogy az erős kisugárzású nyitott nők társaságát keresik ők tűnnek fel azonnal. És ez nem azt jelenti hogy a cicababák. Egy teljesen átlagosan öltöző átlagos csaj is rendelkezhet olyan kisugárzással ami bevonzza az embereket.
Én ilyen lányokkal barátkozom és időbe telt elfogadni hogy őket ezért keresik jobban. Míg vannak azok akik olyanok mint én is voltam aki csak akkor válik vonzóvá ha le tud lazulni ezért kerestek mindig azok akiknek volt ideje megismerni. Rengeteg ilyen jellemű fiú is van akiknek konkrétan nincs kisugárzása annyira zárkózott amíg baráti közegbe nem kerül. És ezek az emberek hiszik magukat csúnyának.
Legalábbis én így látom. Mindkét nem szemellenzős ha a párkapcsolat kerül szóba.
Férfiként írtam.
De nyugodtan találd ki, hogy nő vagyok, ne is nézz azzal szembe, hogy egy lúzer vagy.
Mondjuk vastag bőr van aképeteken, hgoy meritak magatokat FÉRFINAK nevezni :D
Sok vinnyogó nyámnyila takonygombós azok vagytok.
Nem az veletek a baj ahogy kinéztek, hanem az, amit kisugároztok. Az a tömény gyopárszag. Az űzi el a nőket a hegyeken túlra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!