Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mik a legjellemzőb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mik a legjellemzőbb társkeresési nehézségek és elvárások? Miket tanácsolnátok?

Figyelt kérdés

Nemekre szétbontva, szerintetek mik a leggyakoribb/legnagyobb problémák, a mikbe az emberek botlanak? Milyen elvárások vannak a nemekkel szemben? Ti személy szerint milyen elvárásokba és nehézségekbe ütköztetek? Mik azok a nehézségek/elvárások, amik szerintetek nem léteznek, de sokan hangoztatják őket?

És milyen tanácsokat adnátok nemekre bontva a társkereséshez, ha valaki sikertelen?

2019. febr. 14. 04:43
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
94%

Mindenki mást vár el, mert különbözőek vagyunk.

Nálam pl. alap, hogy a pasi ne dohányozzon, ne igyon alkoholt, fontos legyen számára az egészséges mozgásban gazdag életmód, legyen hűséges, tisztelettudó, segítőkész, családcentrikus, bármikor bármiről lehessen vele őszintén beszélni,legyen motivált, legyenek céljai, szeressen a természetben lenni, ne legyen önző-egoista-agresszív-energiavámpír és legyen egy bejelentett munkája.

Ezek nálam alap, de másnál esetleg ez túl sok vagy teljesíthetetlen.

2019. febr. 14. 06:30
 2/39 anonim ***** válasza:
37%

Mindig jót szórakozom az ilyen női elváráslistákon. 😂 Jó macskázást! 😅😅😅

2019. febr. 14. 06:45
 3/39 anonim ***** válasza:
86%

6 éve boldog párkapcsolatban élek párommal.

Egyébként sejtettem, hogy úgyis lesznek olyanok, akik hisztizni fognak emiatt. :D

2019. febr. 14. 06:56
 4/39 anonim ***** válasza:
82%
#2-es: Amit az első válaszoló felsorolt, azoknak alap tulajdonságoknak kellene lenniük, nincs benne semmilyen nagy elvárás.
2019. febr. 14. 07:06
 5/39 anonim ***** válasza:
44%
2-es ugyanerre gondoltam én is .
2019. febr. 14. 07:09
 6/39 anonim ***** válasza:
37%

Nekem egy olyan nő kell aki valahogy bejön az életembe, és szeretni is tudom. Azt akarom hogy megmondja mit kell tennem, vagy hogy hová kell elmennem dolgozni, vagy hogy miben kellene egyébként változtatnom magamon. Jó ha okosabb nálam, és ezért felnézhetek rá, legyen egy kissé egoista, de azért kerüljük a rossz dolgokat. Szeretnék vele mélyebb dolgokról is beszélgetni, sétálni a természetben, vagy eténként odabújni hozzá, és érezni hogy valakinek fontos vagyok.

Ez nálam az alap :)

2019. febr. 14. 07:21
 7/39 A kérdező kommentje:
#1-es, köszi a választ! Mennyire volt nehéz megtalálni az illetőt? Az alkoholfogyasztásnál még az alkalmi is tilos?
2019. febr. 14. 07:21
 8/39 A kérdező kommentje:

#6: Egy része nekem fura. Találtál már ilyen társat?

Légyszi, általános dolgokat is írjatok, amiket szerintetek mások is elvárnak/nem várnak el.

2019. febr. 14. 07:24
 9/39 anonim ***** válasza:
0%
A nagy elvárás a másikkal szemben, a kölcsönös rossz kommunikáció.
2019. febr. 14. 07:25
 10/39 anonim ***** válasza:
25%

8

Igen egyszer már összejött egy hasonló, de aztán vége is lett. Vagyis úgy mondanám ez az egy kapcsolatom volt életembe, és szerintem nem is lesz több.

Csak azért írtam le hogy érzékelhető legyen az elvárások közti kontraszt.

2019. febr. 14. 07:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!