Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok biztos saját magamban, de kezdem úgy érezni,
hogy egyre inkább a lányok felé terelődik az
érdeklődésem. Mostanában kezdődött ez, de teljesen
össze vagyok zavarodva. Ti mit tanácsolnátok?
Kicsit összezavar ez a kérdés, bár lehet én vagyok hülye. Lány vagy fiú vagy? Mert nem mindegy a kérdés szempontjából. :D
2017. máj. 26. 11:34
Mármint lányként a lányok? Mi okozta ezt? Most őszintén, ilyen szinten csalódtál bennünk, pasikban? Tényleg ennyire borzasztóak vagyunk, hogy már a csajvonatra váltanál jegyet?:)
2017. máj. 26. 11:35
El tudsz képzelni olyan szitut,hogy lánnyal csókolózni,szexelni ? És együtt élni ? A fiúkkal mi a helyzet ?
2017. máj. 26. 11:37
Szerintem kísérletezgess úgy fogod megtudni biztosra a dolgot. Keress egy efféle érdeklődésű lányt, próbálj vele randizni természetesen azért mondd el neki, hogy te még ebben nem vagy teljesen biztos aztán várd ki hogy alakul a dolog.
2017. máj. 26. 11:38
5/16 A kérdező kommentje:
Lány vagyok igen :) Igen nagyot csalódtam az biztos de nem tudom hogy ezért van e. Szeretnék megismerni valakit hogy tudjak vele beszélgetni megismerni. Már felmentem a társkeresőre hátha sikerrel járok. Gondolok rájuk igen. Volt hogy egy bnőmmel is álmodtam nagyon fura volt.
Azt mondják az okosok, hogy alapjáraton minden nő biszexuális. Mindben benne van, hogy egy másik nővel... Meg lehet nézni a sok tinilányt, szinte divatból smárolnak egymással össze-vissza szórakozóhelyeken, diszkóban és mindezt játéknak, poénnak fogják fel. Hát ebben borzasztó mód különbözünk a nőktől:)
2017. máj. 26. 11:47
Szerintem próbáld ki, milyen egy lánnyal. Kezdj el ismerkedni, és megtudod, hogy valósak-e a vágyaid vagy csak puszta kíváncsiság.
2017. máj. 26. 11:50
Megértem én is a lányokat szeretem :)
27/F
2017. máj. 26. 11:50
9/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy kìváncsiság e de megrémìt hogy mi van ha más leszek. És kiderűl hogy a lányokat szeretem. Ettől félek. Meg társkeresőre fel is mentem de azok a fejek jesszus. :) Nem jó ott ismerkedni. Pár lány jól nézett ki de messze laknak nagyon.
Nagyon sok Nőbe van biszex hajlam, ha nem is párkapcsolatilag, de szexuálisan biztosan. A párom is volt együtt a barátnőjével, szexuális játéknak fogták fel amíg éppen nincs más, elmondta, meghallgattam. Megkérdezte, hogy féltékeny lennék-e ha más Nővel is lefeküdne, vagy akár hármasban is kipróbálhatnánk, először nem tudtam rá válaszolni. Aztán elgondolkoztam rajta és azt mondtam, hogy hármasba biztosan nem megyek bele, de ha ő erre vágyik részemről rendben, de csak akkor, ha ez nem érinti negatívan a mi kapcsolatunkat.
Nem beszéltem erről szinte senkivel, de kb 1 hónapja egy haver feldobta a témát sörözés közben, hogy az ő új párja megkérte, hogy vegyék be a barátnőjét (aki az Exe) harmadiknak.....szóval ez nem egyedi eset. Engem nagyon zavarna.
40F
2017. máj. 26. 12:16
Kapcsolódó kérdések: