Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mik a legjellemzőb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mik a legjellemzőbb társkeresési nehézségek és elvárások? Miket tanácsolnátok?

Figyelt kérdés

Nemekre szétbontva, szerintetek mik a leggyakoribb/legnagyobb problémák, a mikbe az emberek botlanak? Milyen elvárások vannak a nemekkel szemben? Ti személy szerint milyen elvárásokba és nehézségekbe ütköztetek? Mik azok a nehézségek/elvárások, amik szerintetek nem léteznek, de sokan hangoztatják őket?

És milyen tanácsokat adnátok nemekre bontva a társkereséshez, ha valaki sikertelen?

2019. febr. 14. 04:43
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
83%
Igen, 29es, nagyon jól írod. Ha mi nők ( ki)választunk egy pasit,az nálunk,szubjektíve, egy szintet képvisel. Náluk kb.hogy legyen lyuk. És ezt nem fogják fel általában a pasik, hogy egy nő nem húsdarab, hanem oka van annak hogy érdekled, hogy szeretnél ismerkedni vele.
2019. febr. 14. 10:50
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

29-es:

Oké, akkor a szellemi egyediségedet tessék kifelé is sugározni, mert akármilyen primitív is a szemem, csak a 3 térdimenziós anyagi testedet látom meg kívülről. A 100 milliárd neuronból álló network-öt nem tudom külsőleg kiolvasni belőled, értelmemszerűen nem tudok a személyedre ismeretlenül reagálni.

az a baj hogy mindkét félnek vannak sérelmei.

A nőket rendszeresen átb[a]sszák az olykor hónapokig jópofiskodó, de belül rohadt alakok, mint ahogy 26-os is leírta a saját esetét.

A férfiaknak meg ki van adva a parancs evolúció tábornoktól, hogy "Tessék kezdeményezni!", de sokszor mérhetetlenül arrogáns vagy épp zavaróan szeszélyes módon kapnak korrekt nyitással szemben is lekoptatást.

A modern világ platformjai (net) meg még jobban kidomboritják mindkét fél sérelmeit, és csak nagyobb teret adnak a másik megbántására.

Vannak nézeteltéréseim a véleményekkel szemben, ami az utóbbi 4 női válaszolót illeti, de nagyon jó érzés ilyen szépen, összeszedetten megfogalmazott véleményeket olvasni. Egyet érteni néhol nem értek, de megérteni megértem, és mint vélemények, mindegyiknek van létjogosultsága a saját képviselője számára.

Mentazöld

2019. febr. 14. 11:05
 33/39 anonim ***** válasza:
66%
Ugye milyen érdekes, hogy a nöknél van egy kilométeres kívánságlista, a férfiak max. egy pár dolgot szeretnének csak, mégis a férfiakat átkozzák sokan, hogy vegyék lejjebb az igényeiket!
2019. febr. 14. 11:08
 34/39 anonim ***** válasza:

Nekem annyi volt csak az elvárásom nőként, hogy ne dohányozzon, inni csak mértékkel, tudja az érzelmeit kimutatni, lehessen vele közös jövőt tervezni. Ilyen, hogy legyen 22 cmes f@rka , romantikus legyen meg pénzes, vad csődör az ágyban....nálam nem szerepelt pl. Csak leírom hogy nem voltak nekem pl.irreális elvárásaim.

,

2019. febr. 14. 11:22
 35/39 anonim ***** válasza:
De azt 8s leírom már, így valentin napon :) , hogy nem ragadtam bele az önsajnálatba, pár hónapra találtam egy pasit , aki hozta az elvárt minimumot.(s többet is annál :D) És mikor tényleg meg akart ismerni, és nem rögtön szexet akart, akkor esett le 100%osan hogy nem velem van baj,-és úgy ez helyrerázott.
2019. febr. 14. 11:29
 36/39 anonim ***** válasza:

32-es:

29-es vagyok, részben igazad van, részben nem.

Egyrészt próbálhatod a szellemi egyediséget hangsúlyozni, de sajnos sokszor nem mész előbbre vele, mert ugye, mint írtam, inkább a p.na meg a hosszú haj lesz továbbra is érdekes sokak számára sajnos.

Ha meg nem adunk p.ncit házasság előtt, akkor játszmázunk.

Egyébként az ilyen átb.szós csókáknak, mint amilyet említett az egyik válaszoló, pont abban rejlik a veszélye, hogy az első pár hétben nagyon el tudja hitetni, hogy érdekled, és ezáltal a nők elkezdenek érzelmileg kötődni, így akkor már nehéz kilépni, amikor egyértelműen kiderült, hogy ez is csak lyukra hajt. Ez egyfajta női kereszt.

A kezdeményezésről: igazad van, sok az ilyen arrogáns, tapló nő sajnos, aminek a normálisabbja nem örül, mert az ilyenek miatt nincs elég kezdeményezés.

A nők kezdeményezéséről: én megteszem szívesen az első lépést, de a férfiakból meg sajnos pont az hiányzik, hogy normálisan tudják kommunikálni, hogy kellek vagy nem kellek. Értem én, hogy nem akar megbántani, de ha nincs esélyem, akkor közölje.

2019. febr. 14. 13:09
 37/39 anonim ***** válasza:

Szuper volt végigolvasni a válaszokat...

Ami a női vonalat illeti, minél inkább tapasztaltabb annál hosszabb a lista, mert okult a korábbi kapcsolataiból és mindig előbbre akar törni, fejlődni akar. A probléma ebben csak az, hogy a megváltást attól a férfitól várja aki egyáltalán nem ismeri őt és hoznia kell azt a szintet amit a korábbi pasik képviseltek.

Minden pasi a szexre hajt, kérdés csak az, hogy ezt őszintén elmondja vagy színészkedik ezerrel. A sikertelen nők jó része azt nem fogja fel, hogy nem hiteles ahogy viselkednek a randikon, először elhitetik a férfival, hogy mennyire kívánják, húzzák az agyát majd az első szex alkalmával kiborul a bili. De éppen olyan is van aki egy prűd Nőnek adja ki magát aztán kettesben ráborítja vibr--tort. Akit sokáig váratsz, hitegetsz az egyre magasabb piedesztálra emel, elkezd fantáziálni, olyan tulajdonságokkal ruház fel ami soha nem volt jellemző rád és egy idő után már nem tudod átvinni a lécet. A szex nem egy jutalom a férfi számára, normális esetben a nő is ugyanúgy vágyik rá, de sok nő ezt egy kegyként kezeli, mintha szívességet tennének a másik fél számára, mintha áldozatot hoznának a kapcsolatért, ami egy hazugság.

Nagyon sok link férfi van,sokkal több mint nő. Aki minden nap más partnerrel kefél az nehezen rejti el valódi énjét, kis odafigyeléssel hamar lebukik, elég ha beszélget az ember a barátokkal, ismerősökkel. Nem mindenki tud jól hazudni, aki steril környezetet mutat maga körül, nincsenek barátok, nincsenek ismert szórakozóhelyek, nincsenek fényképek, az valamit titkol és gondosan ügyel arra nehogy lebukjon. De a pinabubus férfiak tudnak valamit, elhitetik a nővel hogy képesek megadni mindazt amire vágynak, nagyon jól és ügyesen manipulálnak. Az első szex utáni kiábrándultság a nőkben nem feltétlen arra vezethető vissza, hogy rosszul érezték magukat, hanem arra, hogy felültették őket és becsapták, vagyis, hogy nem valósítják meg álmaikat és nem lesz folytatás.

Anno a nagyapám azt mondta a nővéremnek, hogy soha ne azt nézze egy férfin, hogy mit mond, hanem azt mit valósít meg belőle....vagyis hiteles, nem linkel. No ez az a képesség ami nagyon sok nőnél hiányzik. Elhiszik a sok szöveget, mert vágynak rá, de a saját szemüknek sem hisznek.

2019. febr. 14. 13:48
 38/39 anonim ***** válasza:

Nők felé: ne dohányozzon, legyen önbizalma, ne legyen szégyenlős, szeressen családot, gyerekeket, ne legyen finnyás, jól főzzön, legyen jó az ágyban.

Kb. ennyi. Várom, mit kapok ezért.

De olyasvalakit, akiben ez mind megvolt, még nem találtam.

2019. febr. 14. 14:48
 39/39 anonim ***** válasza:
"Nők felé: ne dohányozzon, legyen önbizalma, ne legyen szégyenlős, szeressen családot, gyerekeket, ne legyen finnyás, jól főzzön, legyen jó az ágyban." - Ugyanez egy férfi felé is elvárható.
2019. febr. 14. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!