Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne értelme egyetemre beiratkozni szigorúan csak
társkeresési céllal?
4,5 év alatt nem lett nőd. Miben reménykedsz?
2018. dec. 19. 17:26
Ha az előző képzés során nem sikerült, most miért menne?
2018. dec. 19. 17:27
Ott ugyanúgy megvannak a "rétegek", mint bárhol máshol, szóval ha szegény, ronda meg ilyesmik vagy, akkor mehetsz a "sunyiba" ott is és hallgathatod a "menőket".
Ez mindenhol így van.
2018. dec. 19. 17:27
"Elvégeztem már egyébként egy semmire nem való képzést, amivel azóta se találok munkát..." Ha ebből nem jött még le, hogy csak egy lehúzás a felsőfokú képzés (nagy része), akkor menj nyugodtan.
32/f
2018. dec. 19. 17:28
5/28 A kérdező kommentje:
Azért, mert én abszolút antiszoc vagyok, és ennek megfelelően álltam az emberekhez az előző képzésem során. Most megpróbálnám megjátszani, hogy társasági ember vagyok és (látszat?)haverságokat kötnék, ha úgy adódna, akár még programokra is hajlandó lennék elmenni.
Azt ugye tudod hogyha te az egyetemen nem tanulsz fél év alatt úgy kivágnak mint macskát xarni?
Nem olyan egyszerű ám, lehet hogy felsem vennének.
2018. dec. 19. 17:33
Oké, de ehhez miért kell a hallgatói jogviszony ? :D
Elmész szépen egy egyetemi városba melózni, legalább jövedelmed is lesz amiből eljárhatsz társaságba kamubarátságokat kötni. Vagy dolgozni annyira azért még nem akarsz ? :D
32/f
2018. dec. 19. 17:40
Az előadásokra be lehet járni, az egyetemi bulikra meg bárki elmehet.
2018. dec. 19. 17:47
9/28 A kérdező kommentje:
He? :D Most is dolgozok, csak olyan munkát, amihez nemhogy a jelenlegi diplomám nem kellett volna, de egy sima érettségi már bőven elég lett volna. "Egyetemvárosban" élek, legalábbis van itt fősuli, és nyilván tanulnék is, már csak azért is, hogy ne bolti eladóként meg gyári munkásként menjek nyugdíjba. Csak épp nem egy második porfogó lenne a fő célom.
Amikor én főiskolára jártam a lányok 51.9999% csak szexre ment. Vagyis bebulizva(ital...) húzták őket mint a harangot. A maradék fele komoly kapcsolatban volt(ritkán dugott félre). Másik fele ronda és vagy antiszoc szürke kisegér volt. Esélyed 0.0009%
2018. dec. 19. 17:59
Kapcsolódó kérdések: