Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne értelme egyetemre beiratkozni szigorúan csak társkeresési céllal?

Figyelt kérdés
Szóval azt látom, hogy a korombeliek legnagyobb része egyetemen találkozik és jön össze. Én társaságba soha nem járok, nem is jártam, és nem is fogok. Kérdés: reális esélyem lenne-e párt találni egyetemen? Elvégeztem már egyébként egy semmire nem való képzést, amivel azóta se találok munkát, de legalább ráment 4,5 évem, de barátnőm ott sem lett. Ezúttal viszont egyáltalán nem tanulási céllal mennék, hanem célirányosan társkeresésért. Működhet?
2018. dec. 19. 17:25
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

17 voltam... Te milyen környéken laksz... Milyen város ez, ahol ennyire nincs semmi.

"hogy alacsonyabb legyen nálam, ne legyen nehezebb nálam" Ezen besírtam...

Egyébként azt látom, hogy kiválóan el tudod mondani, hogy mi miért nem működne, ahelyett, hogy csinálnád egy kicsit, hátha mégis. De legalább a sportot már csinálod, ahogy írtad, szóval ez egy jó kiindulás.

Ha egy BA-ra töltöttél rá ennyi félévet, és államin csináltad az egészet, akkor már egy állami féléved sincs, csak MA. Azt meg nem érdemes megcsinálni, ha nem mentél vele semmire.

2018. dec. 19. 20:04
 22/28 anonim ***** válasza:
85%

Te...ha két millát soha az életbe nem tudsz visszafizetni, akkor miből van pénzed még egy diplomát szerezni, emellett szórakozni/csajozni ?

32/f

2018. dec. 19. 20:46
 23/28 A kérdező kommentje:

@21

Egész konkrétan szolnoki vagyok. Lehet választani: árufeltöltés vagy gyári robot. Nőknek kicsit szélesebb skálán mozognak a lehetőségeik. 150 álláspályázatot nyújtottam be. Életem első munkája gyár volt, aztán árufeltöltő voltam, most meg műszaki eladó. Magyarán itt a 8 általános és a diploma közt nincs lényegi különbség. Egyébként BTK-s diploma (micsoda meglepetés!), ezzel az MA-val tényleg nem tudnék mit kezdeni. B-s jogsim és felsőfokú angol nyelvvizsgám van a diploma mellé. Meg egy a minimálbérnél alig magasabb fizetésem...

Amúgy nyugi, a sport nekem csak egy nyűg, egyáltalán nem élvezem. :D Ha lefogyok, én sovány, max átlagos leszek, de ha nem találják fel az izomimplantálást, az nem sok lesz rajtam. Mondjuk ahogy észrevettem, a 0 gramm izommal rendelkezők kb. egyforma esélyekkel indulnak, mint a szálkásak.

@22

Azé' beb'szna ám, ha 2 millánál többe kerülne a társkeresés meg a szórakozás...

2018. dec. 19. 21:42
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

"soha a kurta életben nem fogok tudni visszafizetni. Hirtelen azt nem tudom, hány félév van államilag finanszírozva, ."

Hát akkor nem volt semmi értelme. Egyébként max 12.

(Államis voltam.)

2018. dec. 19. 22:02
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha meg tudod magyarázni, az úgy miért nem fog működni (ugye ajánlották, hogy menj el bulizni, vegyél fel egy új hobbit, ebből több ötlet is elhangzott), akkor tényleg nem lesz semmi.

Ez a társkeresés egy tipikusan olyan dolog, ahol, hogy divatos kifejezéssel éljek "ki kell mozdulnod a komfortzónádból", magyarul szarul érzed magad, mint az állat, de közben mégis csinálod, mert fontosnak tartod az adott dolgot.

Említetted pl. hogy nem akarod Rikárdóékkal együtt tolni az edzőteremben. A helyzet az, hogy Rikárdóék nem kéretik magukat ennyit, mielőtt belevágnak valamibe az biztos... el kéne ezen gondolkodni. Ami itt megy a gyakorin sokszor, az a "sok beszédnek sok az alja" kategória...

Jöhet a 0...

2018. dec. 19. 22:30
 26/28 A kérdező kommentje:

@25

Láttál te már vérbeli cigányt testközelből? Én igen. Köszönöm, nem kérek többet belőlük, pont eléggel találkoztam a boltban, miattuk is töltöm már a felmondási időmet. Mintha Bronxban lennénk, elképesztő ez a város, a hírhedt, rettegett Miskolc ehhez képest paripapénisz, legfeljebb Salgótarjánhoz tudnám hasonlítani megyeszékhelyek közül. És egyébként milyen tippek is hangoztak el? Sport, meg sport, meg... ja tényleg, sport. Semmi más.

2018. dec. 19. 22:37
 27/28 A kérdező kommentje:
Igen, ma sem maradtam cigányok fenyegetőzése nélkül, pedig még dél sincsen. Nem, nem véletlen, hogy ezekkel a makákókkal én nem vagyok hajlandó egy légtérben tartózkodni. Nem is értem, hogy a konditermet ajánlgatók hogy nem találkoztak még ilyenekkel.
2018. dec. 20. 11:54
 28/28 anonim ***** válasza:
tégy egy próbát :D max félévkor otthagyod, vagy érdekelni fog a szak (is),és lesz még egy diploma. Igazából bajod nem származhat belőle
2018. dec. 20. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!