Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne értelme egyetemre beiratkozni szigorúan csak társkeresési céllal?
@11
Mondjuk nem ártana tényleg egy másik papír sem, mert ezzel még a seggtörlésig se jutok el. Aztán persze el lehet filózni azon, hogy miért ér ennyit egy diploma Magyarországon és miért ment ki már csomó ismerősöm külföldre, mert őket is csak a gyári fejvadászok zaklatták telefonon, mint ahogy teszik velem is.
Mindenesetre állandóan azt hangoztatják itt az emberek, hogy aki nem néz ki jól, az ismerkedjen élőben. Most azt írjátok, ne ismerkedjek élőben se. Sumimasen, nani the fuck?! o.O Persze csavarhatjuk tovább is a dolgot, mint például hogy akiknek itt küldtem képet, azt mondták, a külsőm rendben van, de érdekes módon a társkeresős sikereim... izé, azok hiánya nem erről tanúskodik. Egyébként természetesen a szexkapcsolat is megfelelne nekem, legalább nem lennék szűz (amiről persze hazudnék mindenkinek). Hú de utálom a társadalmat és az életet, hogy itt csak kamuval lehet előre jutni minden téren...
@14
Jó, de akkor hova járjak ismerkedni szerinted? :D Csak mert nekem barátaim nincsenek. Azazhogy van egy, aki a nők terén nemcsak ugyanolyan szerencsétlen, mint én, de még hülye is és hagyja kihasználni magát. Na most ez így eddig tartott. Hobbim van, de tipikusan "kocka" meg "lúzer" hobbi, ahogyan egy válaszadó egy másik kérdés alatt írta; virsliparti, de még nálam is furább emberekkel, akikkel semmi másról nem lehet beszélgetni, csak a közös hobbinkat képező dolgokról. Nekem se sokkal bővebb mondjuk a listám, de legalább zenéhez és csillagászathoz hozzá tudok szólni, ha máshoz nem is. Szóval ha ki van lőve a net, ki van lőve a munkahelyem, ki van lőve a hobbim, meg ezek szerint ki van lőve az egyetem is, akkor alternatív megoldásként javaslatokat szeretnék hallani ismerkedési helyszínekre. Csak mert nekem ezen a ponton elfogyott a kreativitásom.
Új, társas hobbi? Színjátszókör, tánc, ilyesmi az általános szociábilitásodon is javítana, és ha konkrétan ott nem is, az általa szerzett plusz önbizalmat felhasználva biztos, hogy sokat segítene. Esetleg társas sportedzések, ahol fix időközönként van egy relatíve fix csoport, akikkel összejártok mozogni. Akaratlanul is összeismerkedsz így emberekkel, az öltözőben egymáshoz szóltok, így szerezhetsz új érdeklődési kört (nem csak virslipartihoz), meg új barátokat is, akikkel esetleg el tudsz menni ismerkedni- hacsak nem ott helyszínen ismerkedsz meg valakivel.
Az egyetemre csak ezért beiratkozni szerintem is felesleges, ha ennyire antiszoc vagy a mindennapokban, akkor az egyetem sem lesz más. Ott is ugyanúgy egyedül kéne megjelenned bulikon, ahogyan most is egyedül is elmehetnél akár szórakozni, ott is idegen emberekkel kell jópofizni és barátkozni, ahogyan gondolom a munkahelyeden is. Ha egyébként érdekel a szak, szeretnél vele foglalkozni, akkor az már nyomósabb indok, mert legalább ha a végére nem jön össze a barátnőzős dolog, nem érzed azt, hogy ismét elcsesztél az életedből x évet.
Nem mondtam, de sport (és tánc) kilőve. Iszonyat ügyetlen vagyok, nem akarom, hogy rajtam röhögjönek. Egyébként egy időben nagyon sokat eljártam biciklizni 50-70 km-es távokra, az szóba jöhetne, de ahhoz nem egyszerű hozzám hasonló amatőröket találni, legalábbis tapasztalataim szerint két véglet van csak - városban, kényszerből közlekedők meg a vérprofik. Amúgy a hobbi nem úgy működik, hogy szándékosan keresem. Ha a hobbit erőlteted és bemagyarázod magadnak, hogy "ez de istenkirály dolog már!", az tényleg egy fos lesz és nem fogod élvezni. Edzőterem szintén kiesik. Perpill fogyókúrázok egyébként (+heti 1-2 alkalommal eljárok kocogni, ennyire telik az időmből ilyen fos munka mellett), edzeni meg itthon is tudok majd, de nem vagyok kíváncsi Rikardóékra még ott is.
Majdnem mindegy, milyen nő amúgy, legalábbis kinézetet tekintve annyi a megkötés, hogy alacsonyabb legyen nálam, ne legyen nehezebb nálam, ne dohányozzon, legyen fehér magyar, és ne legyen full igénytelen. Ezeket annyira nem nehéz szerintem kivitelezni és nem is mondanám, hogy az egekben vannak az elvárásaim külsőre, annak ellenére sem, hogy a dohányzás miatt a nők bő fele kiesik már kapásból.
Nem. Nekem van egy BA-m, nem volt hülyeség megcsinálnom (szerintem) de csajt nem ott találtam hanem még gimiben.
Nincs összefüggés ezért kár kib....nod 2-3 millát.
@19
Már megtörtént, 2 milla diákhitelem van, amit akár már most megmondok a banknak, hogy soha a kurta életben nem fogok tudni visszafizetni. Hirtelen azt nem tudom, hány félév van államilag finanszírozva, bár sanszos, hogy mivel nyolcat elhasználtam, így már vagy nincs, vagy minimális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!