Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy régebbi randi partnert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy régebbi randi partnert van értelme megkeresni?

Figyelt kérdés

Pár éve megismertem egy lányt. Így facen bejelöltem és beszélgetni kezdtünk. Szimpatikus lett, és így egész hamar elhívtam randira. Volt két randink, jól éreztük magunkat együtt, de végül az én butaságom miatt nem lett semmi köztünk. Kicsit össze is vitatkoztunk íhy le is törölt az ismerősei közül. Néha néha összefutottunk és hát nem is nagyon szeretett màr köszönni sem. Eltelt jó pár hónap és egyszer egy közös társaságban találtuk magunkat. (Van pár közös ismerősünk) Mi egymással nem beszéltünk, nem is tudták h mi randiztunk korábban. De mégis picit valami változott. Ez után már modolygott ha látott... Sajnos akkor nem voltam abban a helyzetben, hogy lépjek ismét felé. Ennek már 4 éve azt hiszem. Idővel pedig lett párja.

Ennek már lassan 4 éve. Mindig is sajnáltam, hogy elrontottam annó a dolgot, mert az én hibám volt. Ma unalmamban facebookon böngésztem és eszembe jutott. Azzal a sráccal már nincs együtt azt hiszem. Bár nem sok minden infó látszik róla, így h nem az ismerősöm.

Lenne értelme bejelölni/ráírni? Nők, ti a lány helyében örülnétek, ha bejelölne egy régi ismerős?

2018. dec. 16. 18:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha biztos vagy benne,hogy egyedül van tehetsz egy próbát,de csak akkor. És elöször inkább csak simán kezd el Vele beszélgetni és ha pozitív visszajelzést kapsz is apró lépésekben haladj előre.
2018. dec. 16. 18:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom h egyedül van-e? Azt hiszem hogy azzal a sráccal nincs akivel azután jött össze, hogy mi már nem találkoztunk
2018. dec. 16. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Csinálsz egy kamufacet, bejelölöd, nem kell ráírni, csak megnézed kapcsolati címke van e.

Vagy akár rá is írhatsz. Vagy küld el privibe a facet és bejelölöm :D

2018. dec. 16. 18:55
 4/4 A kérdező kommentje:

3#

Kedves vagy, de nem akarok sunyizni, kamuzni...

2018. dec. 16. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!