Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme írni neki?

Figyelt kérdés

Randizgazzam egy lánnyal. Úgy gondolom, hogy egész jól alakult. Rajta is hasonlót éreztem, ám egyszer írt, hogy sokat gondolkodott rajtunk és nem akarja folytatni.

Nem győzködtem, elfogadtam.

Viszont mégis el szeretném mondani neki az érzéseimet, rossz magamban tartani. Szinte biztos, h ez egyirányú.

Van értelme ennek? Változtathat ez bármit?

2018. jan. 13. 16:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha kijelentette hogy nem akarja folytatni, akkor változtatni nem fog semmit. De ha te megkönnyebbülsz attól, hogy megírod neki hogy mit érzel, akkor hajrá.
2018. jan. 13. 16:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van értelme ha neked ez lezárást jlenthet, én ezt megtettem párszor, persze kva szr volt de könyebb volt utána toábblépni.
2018. jan. 13. 16:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne volna? Legalább nem rágod magad később, hogy mi lett volna ha... Így legalább tudni fogod.
2018. jan. 13. 16:38
 4/11 A kérdező kommentje:
Benne is okozhat valami változást? Vagy csak égetem magam kicsit, de megkönnyebülök?
2018. jan. 13. 16:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Azesélyt megadod, hogy meglássa.
2018. jan. 13. 16:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Benne is okozhat ez egy fordulatot. Lehet hogy azért szakított mert azt érezte rajtad hogy bizonytalan vagy. Velem már volt ilyen.
2018. jan. 13. 17:06
 7/11 anonim ***** válasza:
66%
Ronda vagy neki tesó. Ne növeld a csaj egójàt.
2018. jan. 13. 17:13
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ebben semmi "égetem magam kicsit" sincs. Csak értelmes emberekként megbeszélitek az érzéseiteket.

Lényeg, hogy nem kell elvárni tőle, hogy ettől akármi is változzon. De megváltozHAT.

2018. jan. 13. 17:13
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Irj neki de a végén bucsúzz el tőle .Ha érez vmit akkor fog jelentkezni ha nem akkor meg legalàbb megkönnyebbülsz .
2018. jan. 13. 18:32
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem szégyen ez,tálalj ki neki!Nyilván semmi garancia sincs rá,hogy ettől majd megváltozik a véleménye.Viszont a te lelkednek jót tesz,ő meg,ha érdekled még,úgyis elgondolkodik rajta.Ha meg nem,akkor nem ő az Igazi.
2018. jan. 13. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!