Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van az életemnek így? Éljek így tovább?
Menj el egy gyárba dolgozni ott vannak csajok is 3 műszak stb talán ott összejöhetnél egy csajjal
Jobbat nem tudok előny az egzisztencia és a kocsi segítség ebben.
Nem a rongyrázásra gondolok de emel az ember értékén persze csak akkor ha emberileg is normális vagy és tudsz közvetlen is lenni.
Tanulj.
Ha majd nem lesz értelme, meghalsz úgy is.
Akkor halj meg, légy öngyilkos, ha szerinted nincs értelme az életnek.
Senkinek nem fogsz hiányozni.
Más foggal körömmel ragaszkodik az élethez, te pedig ilyen kijelentést mersz tenni, hogy "Mi értelme van az életemnek így? Éljek így tovább?"
A kutya is jómódjában veszik meg.
Más, aki halálos beteg, bármit megadna azért, hogy élhessen, te pedig ilyen kijelentést teszel???!!
Szánalmas vagy.
Az életedért egyedül te vagy a felelős. Ahol most tartasz arról egyedül te tehetsz.
Foglalkozz önismerettel.
Nekem elég visszás amit írsz. De lehet, hogy csak azért, mert én veled ellentétben buta vagyok :D :D
Szóval nem értem azt, hogy ha szeretnél párt és vágysz egy társra, akkor miért nem akarsz senkitől semmit azok közül a nők közül, akikkel "barátkozol", bármit is jelentsen ez nálad.
Másrészt nem tudom miféle nők ezek, de ez pont fordítva szokott lenni (én esetemben is mindig). Úgy, hogy a férfi akar többet, míg a nő csak egy barátot, ezért megszakad a kapcsolat. Egy nő nem hinném, hogy megszakítaná a barátságot, mert ő többet akar és a férfi nem. Én is szívesen barátkozom férfiakkal, többnyire sokkal mélyebben, értelmesebben lehet velük beszélgetni, mint nőkkel. De eszembe sem jutna rájuk akaszkodni, majd megsértődni és megszakítani a barátságot.
Nem hinném, hogy senki nem tetszene neked azok konzul, akikkel barátkozol, se külsőleg se belsőleg, ez elég nehezen elképzelhető. Nem lehet, hogy egy nagyon kicsit lejjebb kellene adnod az elvárásaidból?
Kérdezőnek egy barátnőre van szüksége de nem találta meg lássuk be az internet világában mikor ilyen őrület van nem könnyű.
Az online felület alkalmatlan a társtalálásra, ezért javaslom a gyárat. Ott szerintem társra találhatsz csak olyan helyet fogj ki és légy nyitott közvetlen. Ne maradj ki a bulikból és legyél laza..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!