Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet a gond velem? Semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a gond velem? Semmi értelme így az életemnek.

Figyelt kérdés
A fiúknak akikkel elmentem randizni, külsőre tetszettem is nekik, de egy pár randi után még is otthagynak. Eddig még soha nem éreztem azt hogy értem annyira odáig lennének a fiúk. Irántam a fiúk sosem érdeklődnek úgy mint mások iránt, hozzám még soha nem ragaszkodott senki. 24 éves vagyok, és már pánikba vagyok esve hogy már soha nem is lesz senkim.
2016. jún. 7. 16:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán pont az a gond, hogy nagyon rágörcsöltél, és a fiúk valahogy kiszúrják, ha te magad úgy érzed, nincs értelme az életednek. Ha megtalálod az életed értelmét (ami amúgy nemigen van, hacsak nem az élet maga, a mindenféle sokszínűségével), akkor a pasik is azt fogják látni, hoyg veled érdemes kezdeni.
2016. jún. 7. 16:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem tudom. Nem adtál meg magadról túl sok információt. Viszont tudd, hogy van értelme az életednek!

Ha szeretnél esetleg beszélgetni, írj rám :)

2016. jún. 7. 17:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Te azt a mindent elsöprő nagy nagy szerelmet várod?

Az tényleg nem mindenkinek adatik meg.

De még mindig életben vannak. :)

2016. jún. 7. 18:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet túl passzív vagy a randikon. Nem vagy elég érdeklődő, szűkszavúan válaszolsz, zárkózottnak tűnsz. És az is baj lehet ha azalatt a pár randi alatt nincs haladás. Vagyis hogy nem kerültök szépen lassan közelebb egymáshoz. Ha ez a folyamat nem indul be, akkor a fiúknál elszáll a lelkesedés.

Ettől függetlenül azért lehet értelme az életednek, fejleszd önmagad, tanulj, ismerj meg új dolgokat, sportolj, barátkozz, járj el szórakozni. Ha pörgős az életed akkor egyrészt nem érzel ürességet azért mert nincs párod, másrészt pedig sokkal nagyobb eséllyel találhat rád a szerelem.

2016. jún. 7. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!