Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmi értelme az életemnek. Mit tegyek?
Kérdés, hogy milyen életet szeretnél, és a jövőt milyen személy mellett képzeled el. Lehet, hogy akármilyen jónak tűnt eddig bárki, ha nem találtál olyanra, akivel hasonló dolgokat szeretnétek.
Nekem volt olyan, hogy késtem randiról, mert nem találtam parkolóhelyet, pedig 20 perccel előbb ott voltam. Szerencsére a lány is késett, és egyikünk sem csinált ebből ügyet. Ha belegondolsz már az is rossz, ha már az ember az elején érzi, hogy ilyen elvárásokat a másik szóvá tesz, akkor mi lesz később...
"Még csak annyit se lehet tőlük elvárni..." .
Az előző páromnak ez szavajárása volt ("elvárni"), és akiktől ezt hallom, hogy "elvár" dolgokat, ott kiderül, hogy az illető követelőző, nyegle, lekezelő, és fordítva is azon rágódik, hogy megfeleljen elvárásoknak, és többnyire kiderül, hogy örök elégedetlen másokkal, és magával is.
Nem biztos, hogy ez rád is igaz kérdező, csak valaki ebből veheti ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!