Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van az életemnek így? Ha meghalnék se hiányoznék senkinek sem, annyira jelentéktelen vagyok. N/25
Ne bánkódj, hétvégén ráérek, elviszlek valahová, ha gondolod (és ha nem a világ másik felén laksz). Amolyan randiféle :D
26/F
3-as kommentelővel 100%-ban egyetértek.
Attól, mert csalódsz, attól még nem kéne, hogy süssön rólad a pesszimizmus és a negatívizmus kedves kérdező.
Sz.r a helyzeted? Mit teszel meg azért, hogy változtass rajta?
Nincs munkád? Mit teszel azért, hogy legyen?
Van egyáltalán álmod, amit valóra szeretnél váltani? Ha van, akkor mit teszel meg azért, hogy valóra váltsd?
Én is nagyon sok érdekbarátságba futottam, ezért is vagyok a mai napig egyedül, és csak netes ismerőseim vannak, akikkel még soha nem találkoztam, de tudod, inkább vagyok egyedül, mint olyanok társaságában lenni, akikkel rosszul érzem magam.
Az emberek sokkal ragaszkodóbbak lesznek, amikor le-sz-arod őket... nem tudom, miért van ez, de így van.
Volt egy pasi az életemben, akiért odáig voltam meg vissza, a seggét is kinyaltam volna. Neki konkrétan csak akkor voltam jó, ha volt szex és/vagy főtt kaja. Máskor úgy lekoptatott, ahogy annak rendje.
Majd volt egy következő pasim, akinek megmondtam, hogy én aztán nem főzök neki, hívjon meg a Mekibe. Folyton dícsért, hogy imád velem lenni és talizzunk...
Ki érti az embereket??
7-es ez nem azon mullik...
Hány ember csak állmodik ilyen szeretetröl.Persze van olyan ember aki ezt semmibe veszi.De tudod vannak azok az emberek is akik szörnyü dolgokon mentek körösztül,na az ö esetükben a többség rendkivül megbecsülné a "jo szived".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!