Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi értelme van az életemnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van az életemnek így? Ha meghalnék se hiányoznék senkinek sem, annyira jelentéktelen vagyok. N/25

Figyelt kérdés
Az én életemben valahogy semmi sem jön úgy össze ahogy én szeretném. Nem volt még egy párkapcsolatom sem, eddig csak randiztam, még szexuális viszonyom sem volt senkivel. Nincs munkám, nincs pénzem. De ha lenne munkám is akkor se tudnám valóra váltani a legnagyobb vágyaimat, ami a gazdagok kiváltsága csak pl. álomnyaralások. Soha nem voltam pedig rossz senkihez, még amikor dolgoztam is, vagy tanultam, is segítettem másokon, de én soha nem kaptam vissza egy jó szót sem. Barátnak is addig vagyok jó, amíg segítek amúgy nem. Hiába voltam megértő azokhoz is akikkel randiztam, még is megszakítottak velem minden kapcsolatot, aminek az okát sem tudtam.
2016. máj. 12. 20:44
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, csak a másik oldalon. Sejtem miről beszélsz, át tudom érezni, bár nálam komolyabbak a gondok. A gazdagokkal kapcsolatban sajnos nagyon egyetértek, azt hiszem jól kijönnék - hacsak nem ismerlek már...
2016. máj. 12. 20:47
 2/22 anonim ***** válasza:

Ne bánkódj, hétvégén ráérek, elviszlek valahová, ha gondolod (és ha nem a világ másik felén laksz). Amolyan randiféle :D

26/F

2016. máj. 12. 20:47
 3/22 anonim ***** válasza:
Az emberi kapcsolataink a saját magunkkal való kapcsoltunk letükröződése... lehet azért nem vesznek kutyába se, mert te is leértékeled magad.
2016. máj. 12. 20:48
 4/22 anonim ***** válasza:
Akkor miből tartod fenn magad azért enni kell.Egyébként én is sokszor vagyok így de nem adhatom fel.
2016. máj. 12. 20:48
 5/22 anonim ***** válasza:
Én is ugyanezt érzem :( 22/N
2016. máj. 12. 20:50
 6/22 anonim ***** válasza:

3-as kommentelővel 100%-ban egyetértek.

Attól, mert csalódsz, attól még nem kéne, hogy süssön rólad a pesszimizmus és a negatívizmus kedves kérdező.

Sz.r a helyzeted? Mit teszel meg azért, hogy változtass rajta?

Nincs munkád? Mit teszel azért, hogy legyen?

Van egyáltalán álmod, amit valóra szeretnél váltani? Ha van, akkor mit teszel meg azért, hogy valóra váltsd?

Én is nagyon sok érdekbarátságba futottam, ezért is vagyok a mai napig egyedül, és csak netes ismerőseim vannak, akikkel még soha nem találkoztam, de tudod, inkább vagyok egyedül, mint olyanok társaságában lenni, akikkel rosszul érzem magam.

2016. máj. 12. 20:52
 7/22 anonim ***** válasza:

Az emberek sokkal ragaszkodóbbak lesznek, amikor le-sz-arod őket... nem tudom, miért van ez, de így van.

Volt egy pasi az életemben, akiért odáig voltam meg vissza, a seggét is kinyaltam volna. Neki konkrétan csak akkor voltam jó, ha volt szex és/vagy főtt kaja. Máskor úgy lekoptatott, ahogy annak rendje.

Majd volt egy következő pasim, akinek megmondtam, hogy én aztán nem főzök neki, hívjon meg a Mekibe. Folyton dícsért, hogy imád velem lenni és talizzunk...

Ki érti az embereket??

2016. máj. 12. 20:53
 8/22 anonim ***** válasza:
Nekem bárki írhat aki magányos barátkozni lehet.
2016. máj. 12. 20:56
 9/22 anonim ***** válasza:

7-es ez nem azon mullik...

Hány ember csak állmodik ilyen szeretetröl.Persze van olyan ember aki ezt semmibe veszi.De tudod vannak azok az emberek is akik szörnyü dolgokon mentek körösztül,na az ö esetükben a többség rendkivül megbecsülné a "jo szived".

2016. máj. 12. 20:57
 10/22 A kérdező kommentje:
Sok mindent tettem azért hogy párkapcsolatom legyen. Igyekeztem kedves, megértő lenni, de úgy látszik ez nem elég.
2016. máj. 12. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!