Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes ismerkedés 200 km távolsággal? Van értelme, hogyan lehet megoldani a randikat?
közöttünk 120 km távolság volt és mi is neten ismerkedtünk meg azóta hozzájuk költöztem 2 évig anyánál laktunk hozzámentem és 1 éve albiban vagyunk jelenleg .
Válasz a kérdésedre: működhet ha mindketten akarjátok és hasonló a jövőbeli elképzelésetek.
Akkor már jobb ha mindig te utazol,úgyis csak az első alkalom lesz furcsa,aztán majd szépen hozzászoksz.2-3 óra vonatozás nem olyan nagy dolog.
Első alkalommal menjen ő hozzád és együtt vonatozzatok át hozzá,így közösen élitek át az első alkalmat,de ezt akár rendszeresen is csinálhatjátok így.Olcsóbb mint a szálloda.
Párom és köztem is pontosan ennyi a távolság és már 3 éve boldogok vagyunk együtt.
Heti egy nap tali a két város között, ha mind a kettőnknek jól, akkor egymásnál. (Egyébként minden nap skype-on beszélgetünk. Ez nagyon fontos, hogy minőségi beszélgetéseket töltsetek együtt, így jobban megismeritek egymást és előrébb lendül a kapcsolat.)
Ő is és én is még a szüleinknél lakunk, ő egyéb okok miatt van még ott, de majd ő fog az én városomba költözni ez már biztos hamarosan.
Ő 31F, én 25N
Egyébként minden működik, ha mind a ketten tesztek azért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!