Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi értelme van az életemnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van az életemnek így? Ha meghalnék se hiányoznék senkinek sem, annyira jelentéktelen vagyok. N/25

Figyelt kérdés
Az én életemben valahogy semmi sem jön úgy össze ahogy én szeretném. Nem volt még egy párkapcsolatom sem, eddig csak randiztam, még szexuális viszonyom sem volt senkivel. Nincs munkám, nincs pénzem. De ha lenne munkám is akkor se tudnám valóra váltani a legnagyobb vágyaimat, ami a gazdagok kiváltsága csak pl. álomnyaralások. Soha nem voltam pedig rossz senkihez, még amikor dolgoztam is, vagy tanultam, is segítettem másokon, de én soha nem kaptam vissza egy jó szót sem. Barátnak is addig vagyok jó, amíg segítek amúgy nem. Hiába voltam megértő azokhoz is akikkel randiztam, még is megszakítottak velem minden kapcsolatot, aminek az okát sem tudtam.
2016. máj. 12. 20:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Én is voltam így, aztán lett egy nagyon jó lány barátom szerelemnek indult, de végül csak barátság lett belőle, de utólag belátom hogy jobb így, mert egy ilyen barátra nagy szükségem volt már. Rájöttem, hogy változtatni kell néhány dolgon az életemben, mert úgy nem volt jó. Elkezdtem kimozdulni, olyan dolgokat csinálni amit szerettem (kirándulni, túrázni, önkénteskedni) és tök normális emberekkel hozott össze a sors, és végül munka is összejött, nem sok pénzbe, de legalább imádom. Párkapcsolatom sajnos azóta sem lett, de legalább úgy érzem halad valamerre az életem, és összességében jól érzem magam. Mondjuk az álmaidat nem ártana kicsit átgondolni, és nem elérhetetlen dolgokban gondolkodni, főleg nem olyan összetört állapotban mint most vagy. Megvalósítható és elérhető célokat tűzz ki magad elé. Álomnyaralás helyett, célozz meg inkább hazánkban is megtalálható szép helyeket, van bőven lehetőség. Azt próbáld meg kihozni az életedből amit lehet.

26/F

2016. máj. 12. 21:00
 12/22 anonim ***** válasza:
nem elég kedvesnek és megértőnek lenni. Néha kezdeményezhetnél is
2016. máj. 12. 21:00
 13/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, ugye tudod, hogy a kinézet nagyon sokat nyom a latba. A tieddel minden rendben van?
2016. máj. 12. 21:03
 14/22 anonim ***** válasza:
Ugyanez velem is, 'sajnos nevelésbe belém nevelték ezt a jókisfiú kedves illedelmes odaadó szerepet szinte tulságosan is, ebből mostanra hatalmas hátrányom van, velem is meg szakitják a kapcsolatokat, s foggalmamsincs miért, Nekem is vannak mélypontjaim mostanság elég rendesen, sokszor felmerül hogy mi értelme igy létezni.. De rá álltam a tudatosságra, elkezdtem olvasgatni ilyen témákban, s majd tervezek is egy változást magamon ha eljön az idő, Könyvek szerint lehetséges elhagyni rossz beidegződéseket és újakat kialakitani. majd kiderül hogy müködik
2016. máj. 12. 21:09
 15/22 anonim ***** válasza:
88%

Miért nem volt szexuális viszonyod? hát nő vagy

én kb minden nőnek betenném aki él és mozog 14-60 éves korig

nagyon csúnyának kell lenni ahhoz, hogy ne kapjál f**zt

2016. máj. 12. 21:22
 16/22 anonim ***** válasza:
15. nem csak a csúnyaságon múlik, ez elég felszines következtetés.. Lehet hogy belsőleg van valami gondja, lehet introvertált
2016. máj. 12. 21:36
 17/22 anonim ***** válasza:
nem lehet, h árasztod magadból a negatív hullámokat, és azért? olyan rossz egy rosszkedvű emberrel találkozni, annál már csak a mogorva a rosszabb. de szívesen beszélgetnék veled, de félek, h elkapom ezt én is tőled, pedig én örökvidám vagyok.
2016. máj. 12. 21:41
 18/22 anonim ***** válasza:
36%

Mar megint egy pasi, aki azt hiszi, a kedvesseg egy extra kiegeszito tartozek, ami miatt mar erdemes vele osszejonni, mert rajta kivul senki mas nem rendelkezik eme igen ritka tulajdonsaggal... latom, te mar mindent megtettel azert, hogy legyen baratnod, hiszen KEDVES vagy! Komolyan sirok a rohogestol, hogy ezt barki komolyan gondolja. :'D

22L

2016. máj. 13. 02:01
 19/22 anonim ***** válasza:
A kérdező nő.
2016. máj. 13. 02:10
 20/22 anonim ***** válasza:
#18 sztem is a N/25 nőre utal :D bár nőkre is igaz ez, amit írtál, szal csak egy szót kell kicserélni az írásodban :)
2016. máj. 13. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!