Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Semmi értelme az életemnek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmi értelme az életemnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egész egyszerűen egy pasinak sem kellek. Nem akarnak tőlem semmi komolyabbat. Még csak annyit se lehet tőlük elvárni hogy a randira időben érkezzenek. Hiába lefoglalom magam a munkámmal attól még egyedül vagyok, mint a kisujjam. Legszívesebben meghalnék. L/24
2016. okt. 4. 17:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
Én mindig azt mondom, az ilyen nők nem véletlenül vannak egyedül, valami flúgod van, tuti. Lehet, hogy nem látsz ki az önsajnálatból végső soron és ez semelyik férfinak nem imponál. Egészséges mentalitású nőt akarunk, nem gagyit.
2016. okt. 4. 17:53
 12/17 anonim ***** válasza:
75%
Gondolom utolsó válaszoló, te még véletlenül sem lehetsz gagyi. Szánalmas, aki ilyet ír egy olyan embernek, akit nem is ismer, miközben fogalma sincs mit élhetett át a kérdező.
2016. okt. 4. 17:58
 13/17 anonim ***** válasza:

Valami oka csak van, hogy senki nem akar semmit. Nyugi, én tőlem se akar senki semmit. De valahogy én se akarok senkit.

Normális nőt nem ismerek. Szerintem nincs is.

Mindenkinek a menő, nagypofájú faszok kellenek, ha valaki nem ilyen, húzza le magát a wc-n.

2016. okt. 4. 18:01
 14/17 anonim ***** válasza:
Rossz helyen keresel, vagy nem azok a férfiak vonzóak számodra, akik rendesek. Ismerek egy csomó rendes egyedülálló férfit, úgyhogy nem itt van a gond.
2016. okt. 4. 18:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, te milyen társat szeretnél? Milyen érdeklődési köröd van, mi érdekel? Miket csinálnátok együtt?
2016. okt. 4. 18:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy kicsit fölényes vagy. Ez nem imponál a pasiknak.
2016. okt. 4. 19:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Csak én vagyok az egyetlen, aki komoly kapcsolatra vágyok? Ez különös.
2016. okt. 6. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!