Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így még is mi értelme az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így még is mi értelme az életemnek? Soha nem volt még egy boldog pillanatom sem az életben.

Figyelt kérdés
Nincs senki, aki szeretne. Nincsenek barátaim és párkapcsolatom sem. Már egyszerűen belefáradtam a próbálkozásokba. Eddig akárhányszor randiztam fiúkkal, szinte mindig engem hagytak ott előbb.
2016. febr. 11. 12:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok, csak én a lányokkal jártam így. Azt tudom javasolni, hogy ne add fel, és próbálkozz tovább. Tudom, elég közhelyesen hangzik, de attól még igaz. Előbb-utóbb Te is megtalálod a boldogságodat. (De az is lehet, hogy teljesen váratlanul "botlik" beléd.) Kitartás! :)
2016. febr. 11. 12:33
 2/8 anonim ***** válasza:

Ne legyél ilyen kis szomorú. Ha van kedved beszélgetni csak szólj. :)

Nézz ki az ablakon. Gyönyörűen süt a Napocska. :)

Egy kis séta jót fog tenni! Menj ki egy parkba. :)

23/F

2016. febr. 11. 12:35
 3/8 anonim ***** válasza:

A boldogságot nem fogod megtalálni. Azt létre kell hozni.

Ha attól teszed függővé, hogy van-e pasid, akkor régen rossz.

Nézz meg egy csomó embert: párkapcsolatban is boldogtalanok, sőt sokszor ők csak igazán.

Az életed értelme nem az, hogy a randipartnered elolvadjon tőled.

Miért hagynak ott?

Egy vidám, életrevaló, huncut csaj mindig bejön a pasiknak. Akiből sugárzik, hogy szeret élni, jól érzi magát a bőrében.

Ehhez az kell, hogy önmagadban, önmagadtól is jól érezd magad.

Az minden pasit taszít, ha érzi, hogy a csaj kétségbeesett. Ha mindegy, ki, csak legyen valakije.

Amíg te nem szereted magad, addig senki se fog szeretni. Xar ügy, de így van.

Szerezz barátokat! Kezdetnek mondjuk lánybarátokat.

Egy jógaóra pl. ideális hely a barátkozásra is.

Amúgy az sem árt, ha keresel egy szakembert. Segít harmóniába kerülni önmagaddal.

2016. febr. 11. 12:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Az durva, ha egy lánynak ilyen problémái vannak. Keress egy hobbit. Amióta én találtam magamnak egyet, gyakorlatilag minden szabad másodpercemet annak szentelem, és azóta nem foglalkozok senkivel. Eltereli a figyelmemet, elgondolkodtat és szórakoztat.
2016. febr. 11. 12:43
 5/8 anonim válasza:
Nehéz ügy sajna ebben a helyzetbe vagyok én is már 6 éve.nem akarlak keseríteni de ahogy majd öregszel egyre rosszabb lesz a helyzet.tanács próbálkozz f39
2016. febr. 11. 12:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Naponta sajnáltatjátok itt magatokat csajok akiknek még nem volt pasijuk, pasik, akik sosem csajoztak be... Csak ma rinyált itt már legalább 5 srác... Írj rá az egyikre, vagy mindre, aztán csak összejön valamelyik...
2016. febr. 11. 12:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Amúgy nem is 24 ha nem 23 éves vagyok.
2016. febr. 11. 14:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Miért a kapcsolataidtól teszed függővé a boldogságod? Nekem sincsenek barátaim, de nem is kellenek. Barátnő hiányzik persze, viszont a külsőm miatt esélyem sincs arra, hogy valaha is lesz. Mégis voltak boldog pillanataim az életben, nem is egy. Egyedül is lehetsz boldog.
2016. febr. 11. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!