Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmi értelme az életemnek. Mit csináljak?
Azért kíváncsi vagyok rád, már külsőre.
Félre ne érts, nem ez alapján ítélek, de azért lássuk be, hogy ez az első amit meglát az ember és sajnos ilyenkor jönnek a csúnya előítéletek.
Egy képet ha küldenél, akkor tudnék véleményt mondani.
Légy nyitott és ha az kell változtass magadon.
Nem azt akarom mondani, hogy fordulj ki magadból és légy teljes valód ellentéte, viszont ha ezt a helyzetet túl akarod lépni, akkor ki kell jönni a komfort zónából és változtass!
Még mindig képes vagyok meglepődni azon, ha valakinek a párkapcsolat adja meg az élete egyetlen és kizárólagos értelmét.
F
Lehet ezt így is nézni ahogyan te gondolod, viszont ezt lehet máshogyan is...
Azért lássuk be, hogy az emberek a hiányos dolgokért sóvárognak legyen az pénz, karrier, egyéb földi javak vagy épp emberi kapcsolatok.
Egy nő mindig is érzelmileg magasabb szinten van, volt és lesz mint egy férfi és tudni kell vagy is illik mi szükséges neki.
Itt nyilván nem a párkapcsolat ami egyedül és csakis ez hiányzik neki, hanem sokkal több.
Valaki akit szerethet, aki őt szereti, akivel megoszthatja mélyebb érzéseit, bánatát, gondjait.
Akivel önmaga tud lenni, akivel tud tervezni és a többi.
Mondjuk ilyen részről szerintem egy igazi jó barát is hiányzik az életéből, ahogyan sok embernek is.
Sajnos az élet nem tudni miért nem ad vagy vesz el tőlünk dolgokat, de egy biztos, ha mi nem teszünk azért, hogy változzon és legyen, akkor az nem fog változni és lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!