Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Semmi értelme az életemnek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmi értelme az életemnek. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Eddig még egy fiút sem érdekeltem igazán, csak randijaim voltak és kész. De irántam még senki se érzett nagy szerelmet. Hiába van munkám, hogy ha senkim nincs. A munkahelyemen sem szeretnek, onnan is kilógok mint mindenhonnan. Nem vagyok egy vagyok, belevaló nő, akiről a férfiak álmodnak. Még csak szexuális tapasztalom sincs így 24 évesen. Bár meg se születtem volna.
2016. okt. 22. 22:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ugyaaan, fel a fejjel! :))

Átérzem teljesen a helyzeted, nálam is hasonló dolgok vannak jelenleg, de figyu. Foglald le magad, járj el edzeni, vagy sportolni, főzz finomakat, tapasztalgass ki új dolgokat, barátnőzz, bulizz ha van kedved, de ha nem olyan típus vagy simán csak fagyizhattok is egy barátnőddel, vagy süthettek együtt sütit, stb. Foglald le magad, keress olyan hobbit vagy elfoglaltságot, ami örömmel tölt el, rengeteg ilyen dolog van.

Aztán csak az utadba akad valaki.. :)

24N

2016. okt. 24. 04:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!