Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mi értelme van az életemnek így?
Ha férfi lennél tényleg gáz lenne a helyzeted, de nőként, úgy hogy volt kapcsolatod már (tehát nem vagy csúnya), akkor csak kicsit kell akarnod, és lesz valaki.
Az életben nem kell elérni semmit, ezt csak a GDP termelés "kultúrája" tolja az ember arcába, hogy termeld a pénzt a fejeseknek.
Szerintem bőven elég annyi, hogy az ember együtt van valakivel, és valakivel, és a legvidámabban, legkényelmesebben éli az életét, ehhez nem kell se diplomának átkeresztelt wc papír, se virtuális rang egy cégnél.
Ha elégedetlen vagy az életeddel, tegyél érte, hogy jobb legyen. Még mindig tanulhatsz olyan szakmát ami érdekel, egyetemre is járhatsz, a legtöbb kínál levelező képzést.
Találj olyan hobbit, ami érdekel, töltsd tartalmasan az idődet, és érezd jól magad.
Ne sirasd el magad. 26 éves koromig, én sem találtam semmi értelmes kapcsolatot. Egy pillanat alatt jött, akire vártam.
Az, hogy eddig nem jött össze, nem jelenti azt, hogy nem is fog. A pár találás, nem úgy működik, bemegyek a boltba és leveszem a polcról, a nekem megfelelőt. Van pár melléfogás, kudarc, méd jön a megfelelő.
Oké-oké. De valamit valamiért!
Leírod, hogy egy roncs vagy. Nyilván így csak roncs pasik jöhetnek szóba, jobbat nem várhatsz el. Nem felel meg a roncs pasi, mégis maradsz a roncs életednél, mert rinyálni egyszerűbb, mint cselekedni.
Vagy hogyan gondolkodsz a helyzetedről? Javíts ki kérlek!
"Mégis mi értelme van az életemnek így?"
jó kérdés. rájöttél valamire, amit mások csak tagadnak. előbbre vagy lelkileg mint sok hozzászóló.
Azt ítad senki nem tisztel, utána meg ezt: "de az életben semmit sem sikerült elérnem."
Mégis miért kéne tisztelnie bárkinek is. Tisztelet senkinek nem jár csak úgy! Tegyél érte! Járj el tanfolyamra, tanulj olyasmit amit szeretsz, ami érdekel. Ahogyan előttem páran írták. Így kezdődik, a többi majd jön magától, meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!