Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi értelme van az életemnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van az életemnek így? Éljek így tovább?

Figyelt kérdés
32.5 éves diplomás vegyész férfi vagyok. Se nem hülye (buta), se nem csúnya (sőt, sok nőnek bejövök). De nincs szociális életem. Nem vagyok aszociális, de képtelen vagyok kapcsolatokat kialakítani. Párkapcsolatom volt 6 is, de barátság igazán szinte 1 v 2, de az is csak gimiben. Ez pedig, hogy unalmas vagyok, a nőknek és a férfiaknak is gáz, vagyis a szemükben. Ezért nem is nagyon tartott tovább 1-2 évnél egyik kapcsolatom sem. Szeretek nőkkel barátkozni,de olyanokkal, akikben csak a barátságot látom. De miként ők rájönnek, hogy nem akarok többet, úgy megszüntetik a barátságot is. Unalmas az életem vidéken, kisvárosban. Barátok, ha régen nem alakultak ki, nem is nagyon lesznek. Ha unalmas vagy, kevesebbet beszélsz, vagy nincs benned haszon, akkor senki nem kíváncsi rád manapság. Azok a nők, akik pedig nekem kellenének, azoknak nem kellek, mert majd mindegyik meg van szokva, hogy a férfi kiváló szociális képességekkel rendelkezik, jó humorú, barátságos, full magabiztos. Én pedig barátságok híján nem tudok magabiztos lenni. Mindig stresszelek, hogy elrontok valamit, mondok valami rosszat és elszáll a beszélgetés, barátság. Sajnos csak 40 órát dolgozok, ami után marad a 4 fal, a bezártság. Szeretek eljárkálni ide-oda autóval, de pár és barát nélkül kellemetlen és kicsit zavar is. Ami látszik rajtam, így még mélyebbre süllyedek. Válasszak a diplomás munkám helyett olyat, ahol 12 órát dolgozok és eltereli minden figyelmemet a magányról?
2017. dec. 4. 20:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De, lehet. Csak meg voltam szokva, hogy mikor fiatalabb voltam, szinte mindig volt párom. Ha nem is hosszú időre, de volt.
2017. dec. 4. 21:09
 12/19 anonim ***** válasza:
Mindenki a saját sorsának a kovácsa.
2017. dec. 4. 21:11
 13/19 A kérdező kommentje:
Mert mint nők nem jönnek be. Nem csúnyák, sőt, vannak köztük vonzóak. De nincs meg az a valami, ami sok páromban megvolt, egy kis plusz.
2017. dec. 4. 21:15
 14/19 anonim ***** válasza:
És miért értek véget azok a kapcsolatok?
2017. dec. 4. 21:16
 15/19 A kérdező kommentje:
Unalmas vagyok, nincsenek baráti kapcsolataim. Ha pedig véget ér az érelemi része a dolognak, vagy csak megbicsaklik egy kicsit, akkor már ezek durván előjönnek ezek a hiányosságok.
2017. dec. 4. 21:18
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem feltètlenül csak ő maga tehet róla. Szüless bele egy diktátor jellemű szülő karmaiba ès sosem leszel olyan jó, mint mások.

2017. dec. 4. 21:19
 17/19 anonim ***** válasza:
És miért csak nőkkel barátkozol? Nem csak nők vannak a világon. Egy leendő társad talán nem is nézné majd olyan jó szemmel, ha tele vagy női barátokkal, míg férfiak között egy barátod sincs.
2017. dec. 4. 21:23
 18/19 anonim ***** válasza:
Figyelj, barátságok simán kialakulhatnak, ha jófej vagy és esetleg Békés megyei, eljöhetsz velem és a baráti társaságommal erre-arra. 32N
2017. dec. 5. 09:07
 19/19 anonim ***** válasza:

Ez is csak kifogás!!

Párom apja egy szadista állat. Párom anyukáját 12 évesen veszítette el agydaganatban.

Mégis volt páromnak baráti társasága és barátnői is.

Az biztos hogy az apja megnehezítette az életét, de egy értelmes és szerethető férfi vált a páromból.

2017. dec. 5. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!