Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi értelme ennek?
Néhány hete kipróbáltam a netes társkeresést. Persze megbántam, szerintem nem csoda. Kaptam hideget-meleget, elég sok érdekes embert ismertem meg. Viszont van egy jelenség, amire sehogy sem tudok magyarázatot találni.
Van néhány társkereső (a konkrét tapasztalat a randivonalon esett meg), amelyeknél előfizu nélkül kb. semmit nem lehet csinálni. Mindkét nem esetében - férfi nem írhat nő nem válaszolhat. Van egy lehetőség, kedvelni valakit, sok nő ki is rakja bárki kedveljen és megismerkedünk. Akárki ilyet kedveltem semmi reakció. Én nem árultam zsákmacskát, megadtam a teljes nevet profilon, ha valaki akar, megtalál. Kedvelgettem mindhiába. A kövi, amit igazán nem tudok felfogni, hogy mire fel regiznek az ilyen csajok, ha előfizus pasi ír nekik annak sem tudnak válaszolni... Ők meg persze nem reagálnak ha kedveli őket valaki. És most ne gyertek azzal hogy tuti egyiknek sem tetszettem, nem kis számú kedvelésről beszélek, a végén már csak brahiból is százával nyomtam a csajokra :D Lehet csak az oldal átrázása akkor de lehet hogy a csajok is érhetetlenek :D
A 4. válaszoló megírta:
- önbizalom erősítése
- unaloműzés.
Még annyit hozzáteszek, hogy esélyt adnak arra, hogy ha megjelenik valaki, aki még a fehér lovas hercegnél is megnyerőbb, akkor esetleg hajlandóak ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!