Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme leadni az igényeket?
Ha kèrdést írok ki a kategóriàba, többnyire megjegyzem, nem ismerkedek, nem kérek ilyen jellegű privàt üzeneteket.
Erre 1-2 mindig beírja, hogy bezzeg majd ha màr a kutyànak se fogok kellni, hogy visszasírom majd ezeket.
Igazàból ezt màr csak azért is kétlem, mert bàr most sem vagyok egy szépség, a szellemi igènyszintem még magas, elvàrom, hogy ugyanolyan intelligens, művelt, olvasott legyen az illető, és èrdekeljèk a vilàg dolgai. Korral ès több élettapasztalattal maximum csak mèg szigorúbban szelektálnék ilyen téren.
Van párom, akinek szintén fontos volt, hogy intelligens, önálló gondolatokkal rendelkező nőt vàlasszon.
Az átlagos szintet meg azért külsőre is hozom. (Na, nem az ittenit, hanem a valódi átlagot).
Szóval, miért hiszik egyesek, hogy korral majd engedèkenyek lesznek a nők?
Volt pàr randim olyan férfivel, akivel nem voltunk egy szellemi szinten. Nem sokat beszèlgettünk előtte, így találkozásig nem derült ki.
Élőben azonban, ha fenn kellett tartania egy komolyabb tèmàról való beszélgetést, belebukott, és visszatért inkàbb a sajàt érdeklődési körére (csajok, pia, bulik).
Nem meglepő, nem lett belőle kapcsolat, hiába volt helyes, hisz tàrsat kerestem, nem dekoratív szobadíszt.
Evidens és magától értetődő, amit írsz. Bár nem fogod fel, hogy az ilyenek nem komoly párkapcsolat révén győzködnek, szinte bárkit leakarnak varrni, ez az egojukhoz kell. Nekik igényeik sincsenek, nem gondolkodnak párválasztásról.
Szerintem furcsán hangzik “leadni az igényeket”. Én inkább úgy mondom, hogy nem tetszik nekem az illető, nem az esetem/ízlésem. Az előbbi kifejezés úgy hangzik számomra, mintha valaki “le lenne árazva”, és árúcikként beszélnének az emberekről. Sokan kisebbségi komplexusosak, és rögtön sérelemnek éreznék, ha azt mondanád, hogy azért nem akarsz velük lenni, mert “le adnád az igényeidet”. Bár nem tudom, hogy te ezt érted-e a fogalom alatt, de kb. így hangzik. Attól, hogy valaki nem az eseted, még lehet értékes, nem értem a hierarchizálást.
Ez emberfuggo, talalkoztam mar olyan novel, aki hasonloan gondolkodott mint te, de nagyon keves. 30hoz kozel, nekem az a tapoasztalatom, hogy igencsak lejjebb megy az a lec. Mig egy 21 evesnel sorba allnak, s neki egyik se jo, addig egy 10 evvel idosebb holgynel, ha mar a ferfi 3 osszefuggo mondatot eltud mondani akkor lesz belole randi.
Igen tudom itt a gyakorin ezt mindenki tagadja, ettol meg a valo eletben igy van. Nyilvan nem mindenkinel, de nagyon keves kivetellel talalkozom. Evolucios nyomas, ha korulotetted mindenkinek gyereke van, ferfje stb. Nem akarsz kilogni a sorbol.
Jól mondod nem mind ilyen .....:) ahogy a nők sem.
Én pl randin nem beszélek party, csajok, pia és egyebek. Ebből ketto kilőve mert nem csinálom a harmadikat meg nem illik egy no társaságában mondani, első és egyben az utolsó randi volna számára.
Az mindig attól fug , ezen soha nem gondolkoztam mert majd ott eldől, minek előre izgulni. ::))
Nőben is van ilyen azt hiszik régen volt kapcsolatod ...x....és rögtön a karjaiba esel, hat nem. Nekem volt ilyen.
Nem írok privatot, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!