Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme írni neki?
Figyelt kérdés
Randizgazzam egy lánnyal. Úgy gondolom, hogy egész jól alakult. Rajta is hasonlót éreztem, ám egyszer írt, hogy sokat gondolkodott rajtunk és nem akarja folytatni.
Nem győzködtem, elfogadtam.
Viszont mégis el szeretném mondani neki az érzéseimet, rossz magamban tartani. Szinte biztos, h ez egyirányú.
Van értelme ennek? Változtathat ez bármit?
2018. jan. 13. 16:32
11/11 anonim válasza:
Nem fog ettől megváltozni a véleménye.
Ha annyira akarod akkor írd meg neki de utolsó mondatba írd oda hogy csak ezt mindenkeppen elakartad mondani neki és a döntését elfogadod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!