Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi munka mellett van értelme kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Egyszerre két munkahelyen melózom. A főállásomban CNC gépet kezelek, míg a másodállásomban egy asztalos műhelyben nyomom az igát. Reggel kelek 4-kor, hogy beérjek a céghez, ahol nyomom a CNC-t, általában 14 óráig, de gyakran túlórázom, így 10, 12 órázás se ritka. Aztán, ha végzek ott, irány a raklapgyártás, vagy egyéb faipari munka, ami egy normális napon 14 órától, este 20 óráig is eltarthat. Körülbelül 22 óra magasságában érek haza, de ma szerencsém volt, végeztem hamarabb. Holnap szabadnapom lesz, mert kiadta a főnököm a szombati munkanapot, a maszekot meg kihagyom, így elszaladhatnék valami beülős helyre, de nincs erőm hozzá. Muszáj egyszerre két helyen dolgoznom, mert a főállásomban kapok 150 ezret, a maszekolásomban olyan 120 rugót. Kell a pénz, és egyelőre nem jutok még ki külföldre, csak hát minimális szabadidővel hogyan tudnék csajozni? A kimerültségtől gyakran még recskázni sincs kedvem, sőt 2 hete még az sem volt. Most bejön majd ez a rabszolgatörvény, ami 400 óra túlmunkát engedélyez évente, csakhogy nekem már most 500 óra körül van a túlórám a cégnél, akkor jövőre már 800 lesz? És még a maszekot nem is számoltam. Ráadásul német multi cég, nem is magyar. A maszekba jobban megbecsülnek, csak ott meg sima napi 8-10 órás munkarendbe se kapnék többet, mint most, így részmunkaidősként. Itt a környéken más cégeknél, ahol még tudnék CNC gépen dolgozni, ott se fizetnének jobban 150-nél, valahol 3 műszak van, de a minimálbérnél azokon a helyeken se több a fizu. Pedig vágyom nagyon egy barátnőre, szerelemre, de így nem lesz, hamarabb halok meg, mintsem, hogy elveszítsem a szüzességem. Sajnos nem tudtam egyetemre járni, így maradt nekem a munkásélet, de magánélet nem. Kell a pénz, mert akkor meg nem tudom magam fenntartani.

F22.

2018. dec. 14. 22:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nincs, meg amúgy se.
2018. dec. 14. 22:07
 2/11 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
13%

Emlékeztetsz az évekkel ezelőtti önmagamra. Kb. mint egy zombi. Reggel 04:15-kor kelés, 05:00-tól 15:00-ig meló, sprint a másik helyre, hogy beérjek 16:00-ra. 16:00-tól minimum 21:00-ig mellékállás. Aztán szombati napon 12 órázás, s emlékszem, 3 hónapon keresztül még vasárnap is bent voltam 8 órát. Konkrétan 90-100 napon keresztül fingani sem volt időm, nemhogy csajozni. Laza 320-350 óráim voltak per hó.

Ezt egy 8 órában, irodában ellötyögő huszonéves pіcsa, akinek a napi teendője a reggeli kávéfőzés, délelőtti 10 perces iratmegsemmisítés, receptek nézése neten 2 órán keresztül, néha-néha könyvelni egyet-kettőt stb., sosem fogja tudni megérteni.

2018. dec. 14. 22:14
 3/11 anonim ***** válasza:
Én váltott műszakban dolgozom, mellette meg a maszek. Az asszony asszexuális, így mindenki jól jár. Én már az évet sem tudom mikor dugtam utoljára, a feleségem örömtáncot jár minden nap hogy nem nyúlok hozzá, én me egy jót alszom. Amúgy meg fos az élet.
2018. dec. 14. 22:16
 4/11 anonim ***** válasza:
Nőként azt kell mondanom, hogy ilyen formában én nem vállalnék párkapcsolatot a férfivel.
2018. dec. 14. 22:18
 5/11 A kérdező kommentje:
Ezen az életformán, maximum csak az fog változtatni, ha kijutok külföldre, de még az se biztos, ott sincs kolbászból a kerítés.
2018. dec. 14. 22:27
 6/11 anonim ***** válasza:

Nincs.

AZ más kérdés, hogy én ezt így nem csinálnám.

2018. dec. 14. 22:38
 7/11 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
0%

#5: Ha itthon dolgozol, azért fog félredugni, mert keveset keresel, nem gondolsz a jövőre, nem csinálsz egy időben 7 diplomát. Ha meg külföldön dolgozol, akkor is félredug, a távolságra, a havonta egyszeri látogatásodra, a fizikai együttlétek hiányára fogja rá.

Ezeknek semmi se jó, na pont ezért kell nekik semmit nyújtani.

2018. dec. 14. 22:41
 8/11 anonim ***** válasza:

“Rabszolgatörvény”

😂😂😂

2018. dec. 14. 23:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Kint is vannak magyarok. Előbb menj ki, aztán makd meglatod hogy alakul
2018. dec. 15. 01:55
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért képzeli valaki, hogy ma itthon a munkahelyeken csak elvan valaki. Konkrétan 3 ember helyett kell dolgozni, mert felmondanak a kollégák meg elmennek szülni, és nem vesznek fel senkit helyettük, csinálhatod az ő

melójukat is túlórában. Mondjuk neked férfiként ez megfelelne, hogy a nő általában fáradt, nem bír állandóan

körülötted ugrálni, és nem egy csinibaba, mert nincs ideje szolizgatni meg a műkörmösnél ücsörögni? Vannak kétségeim. Szóval az is a kérdés, hogy neked milyen nő kéne kapcsolatra. Amúgy a többség nem egy idióta ám, és tisztában van a gazdasági helyzettel meg hogy mennyit kell dolgozni a megélhetésért. Jó, nem a tinicsajokra gondolok itt, akiket még anyu-apu pénzzel. Ők sajna nem fogják ezt elfogadni tőled.

2018. dec. 15. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!