Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi munka mellett van értelme kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Egyszerre két munkahelyen melózom. A főállásomban CNC gépet kezelek, míg a másodállásomban egy asztalos műhelyben nyomom az igát. Reggel kelek 4-kor, hogy beérjek a céghez, ahol nyomom a CNC-t, általában 14 óráig, de gyakran túlórázom, így 10, 12 órázás se ritka. Aztán, ha végzek ott, irány a raklapgyártás, vagy egyéb faipari munka, ami egy normális napon 14 órától, este 20 óráig is eltarthat. Körülbelül 22 óra magasságában érek haza, de ma szerencsém volt, végeztem hamarabb. Holnap szabadnapom lesz, mert kiadta a főnököm a szombati munkanapot, a maszekot meg kihagyom, így elszaladhatnék valami beülős helyre, de nincs erőm hozzá. Muszáj egyszerre két helyen dolgoznom, mert a főállásomban kapok 150 ezret, a maszekolásomban olyan 120 rugót. Kell a pénz, és egyelőre nem jutok még ki külföldre, csak hát minimális szabadidővel hogyan tudnék csajozni? A kimerültségtől gyakran még recskázni sincs kedvem, sőt 2 hete még az sem volt. Most bejön majd ez a rabszolgatörvény, ami 400 óra túlmunkát engedélyez évente, csakhogy nekem már most 500 óra körül van a túlórám a cégnél, akkor jövőre már 800 lesz? És még a maszekot nem is számoltam. Ráadásul német multi cég, nem is magyar. A maszekba jobban megbecsülnek, csak ott meg sima napi 8-10 órás munkarendbe se kapnék többet, mint most, így részmunkaidősként. Itt a környéken más cégeknél, ahol még tudnék CNC gépen dolgozni, ott se fizetnének jobban 150-nél, valahol 3 műszak van, de a minimálbérnél azokon a helyeken se több a fizu. Pedig vágyom nagyon egy barátnőre, szerelemre, de így nem lesz, hamarabb halok meg, mintsem, hogy elveszítsem a szüzességem. Sajnos nem tudtam egyetemre járni, így maradt nekem a munkásélet, de magánélet nem. Kell a pénz, mert akkor meg nem tudom magam fenntartani.

F22.

2018. dec. 14. 22:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Dícséretes, hogy egy seggel 2 lovat akarsz megülni, de nem nagyon fog menni. Hajszolni a pénzt... minek? Hogy 40 évesen 2 infarktus után legyen annyid, hogy eltemessenek? Plusz meglesz a szép lakás.... amit majd örököl ha lesz kinek, ha nem , akkor állam bácsié. Én keresnék egy darab 8 órás állást ahol 200at megkapok... abból egyedül kényelmesen el lehet élni vidéken (bár nem írtad fővárosi vagy e). Sokkal inkább ez, mint tönkretegyem magam a semmiért. Sokakat megrészegít a pénz.... Ezt is meg lehet érteni, csak akkor nem kell panaszkodni, hogy nincs életed mellette.
2018. dec. 15. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!