Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai 20 évesen elköteleznem magamat egy férfi mellett? Nagyon szeretem,1 éve vagyunk együtt, Ő az életem értelme.
ne menj hozzá feleségül, ha ezt jelenti.. mert még megbánhatod.. éretlen vagy még.. csak a világ azt súlykolja belétek nőkbe, hogy korábban érjetek meg érzelmileg mint a férfiak...
szerinted hány 20éves srác mondana ilyet hogy ő képes elkötelezi magát egy lány mellett? egy sem.. mert mi megtehetjük hogy később érünk meg:)
22/f
Örökre felesleges lenne bármit, ígérni...
Viszont ameddig boldog vagy, ameddig működik a kapcsolat, addig szívvel-lélekkel legyél benne a kapcsolatban.
Máshogyan nem is volna érdemes....
összeköltözni, gyereket nemzeni.
ha szereted akkor nem, de a korai házasságokból lesznek a válások, ezt ne felejtsd el!
14F
egyetértek az előzővel.
egyébként ha úgy érzed, hogy most biztos vagy az érzéseidben, simán várhatnál még pár évet a dologgal.ha tényleg szereted, nem fog változni semmi,az ilyesmihez pedig nem kell 'papír' igazolás gyanánt.
20/L
20 éves vagyok és 3,5 év után eljegyeztem a párom. Pacsi a második válaszolónak, Moszuke-nak.
Az eljeygzés bizonyos fokú elkötelezettség, amit a férfi kezdeményez hagyományosan. Ez már nagyon kellett nekünk. Eljutottunk a kapcsolatunkban egy bizonyos szintig és úgy éreztük, hogy ezt megpecsételjük. Hangsúlyozom, hogy 2 év együttélés után.
Szóval 20 év az nem korai, a szerelem nem egy stabil dolog, csalódásokra készülj fel mindig, 1 év az kevés.
Mindent összevetve, veszteni nem vesztetek semmit ha megpróbáljátok, mástnem hamarabb kiderül, ha nem megy a házasság és nem 25-30 évesen jön a pofára esés.
Ha a kérdés arra irányult, hogy nem gáz-e, ha 20 évesen kitartasz 1 férfinál és nem pasizol tovább, hanem rendes barátnő leszel, akkor a válasz: NEM
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!