Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme szerelem nélkül végleg elkötelezni magam valaki mellett?
30 év felettiek vagyunk. Tudjuk, hogy mindkettőnknek lehetne másik párja, ha akarnánk, de már 5 éve járunk, viszonylag ismerjük egymást, és jól megértjük egymást, nincsenek veszekedések, viták. A fiú szerelmes, én nem érzem azt, amit kellene. (ezzel a fiú is tisztában van valamennyire, viszont reménykedik). De félek, hogy mást sem fogok tudni igazán szeretni szerelemmel, mert aki iránt hasonlót éreztem, az engem nem szeretett.
Ez a fiú nagyon jóra való, kedves, és még sorolhatnám, de ott az a bizonyos DE.
Lehet igazi szerelem nélkül élni?
Nem azért, de a híradó is gyakran csinálja ezt. A 22 éves fiú... De csak ha kisebbíteni akarja a bűnt vagy szimpátiát kelteni.
A haha az az embriós válasznak szólt.
A tapasztalt, nálunk is idősebb emberek is azt mondják, hogy a szerelem elmúlik egy idő után, ami után marad a szeretet. Ez tényleg így lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!