Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme szerelem nélkül végleg elkötelezni magam valaki mellett?
30 év felettiek vagyunk. Tudjuk, hogy mindkettőnknek lehetne másik párja, ha akarnánk, de már 5 éve járunk, viszonylag ismerjük egymást, és jól megértjük egymást, nincsenek veszekedések, viták. A fiú szerelmes, én nem érzem azt, amit kellene. (ezzel a fiú is tisztában van valamennyire, viszont reménykedik). De félek, hogy mást sem fogok tudni igazán szeretni szerelemmel, mert aki iránt hasonlót éreztem, az engem nem szeretett.
Ez a fiú nagyon jóra való, kedves, és még sorolhatnám, de ott az a bizonyos DE.
Lehet igazi szerelem nélkül élni?
úristen!!! te biztos hogy 30 felett vagy mert a fiú mellett akkor te kislány vagy...szörnyű hogy ilyen buta vagy
magyarán van egy barátság extrákkal kapcsolatod:D
Ez egy tokeletes kapcsolat. A sok csalodas ota en ezt a felallast preferalom. Akar egy orok eletre benne lenne ilyenben. Termeszetesen kolcsonos huseggel.
N
13-as azért kíváncsi lennék te hány éves vagy...
Megtapasztaltam már azt a bizonyos szenvedélyes, viszonzatlan szerelmet, amibe szinte belebetegedtem! Hát köszönöm, de így utólag azt mondom, abból inkább nem kérek, és választom ezt a nagyon nagyon jó barátságot extrákkal.
Így lehet mellette lány. Fiatalos kapcsolat.
Nem attól fiatalos vki h lány... a lány az gyerek, nem felnőtt. Viszont egy felnőtt nő simán lehet fiatalos. Nem kell megasszonyosodni és megvénülni attól h vki felnő. Viszont az élettel (a felnőtt élettel) járnak bizonyos felelősségek.
Ehhez bátorság is kell. A gyáva embernek ritkán jár őszinte boldogság.
De ez persze nem jelenti azt sem h besavanyodott kakababkának kell lenni.
szerintem nincs
mi évek óta együtt vagyunk, és még mindig szerelemmel szeretjük egymást
Szerintem nem. Én nem lettem volna képes rá. Gyakorlatilag borítékolható a válás. Gondolj bele, olyanok is elválnak, akik egykor elvileg szerették egymást, hát még akkor, ha ez a rész eleve nem is volt soha a kapcsolatban.
Szerintem még egyedül lenni is jobb mint egy semmilyen langyos érzelem nélküli kapcsolatban. Itt nem az a kérdés, hogy lehet e igazi szerelem nélkül élni valakivel, inkább az, hogy érdemes e? Boldog leszel -e olyan ember mellett akit igazából nem szeretsz. Szerintem nem. 30/N
#7-es, az a szerelem dolog eléggé hullámzó, előjön az még 15 év után is, tapasztaltam azt is (60F).
Nem is az a baj, hogy nem érzel szerelmet, hanem az, hogy hiányzik... szóval én biztosan nem vezetnélek oltárhoz, mert azt is tapasztaltam, hogy az ŰR betöltődik (a fizika tanár bácsi is mondogatta: horror vacui) és azt nem lehet tudni, hogy mikor, miképp, de az meg a házasság végét jelenti, az fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!