Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben? Borzasztóan szomorú vagyok?
Igazából annyi a történet, hogy van egy csaj akivel beszélgettem és nagyon jól néz ki, nagyon krvs. És rámírt hogy leszopna munka után. Én meg megírtam őszintén hogy szemüvegben dolgozok, és nem találkozok szemüvegben lánnyal. Ő lehet azt hitte le akarom rázni.
Sajnos 6,5 diptriás egy full b****sz nullának érzem magam benne.
Egyébként kontaktlencsés vagyok. Hétvégén használom is egyébként ma jó napom is volt, belenéztem a tükörbe és egy nagyon jó csávó nézett vissza rám.
De hétköznap monitornál dolgozok, és nem bírja a szemem a lencsét. Sajnos minden nap nem is tudom használni.
Így egész héten depressziós vagyok.
Meg akarom műttetni a szemem, viszont az visszaromolhat. Szóval így lehet váltanom kéne munkát. És nem keresek rosszul egy irodában dolgozok.
De most már azon gondolkozok hogy bármi legalja munkát is elvállalok csak ne keljen az a rohadt szemüveg.
26 F
A végét nem értem.
Nekem napi lencsém van, havi lencsétől olyan vörösek voltak a szemeim, hogy annál még szemüvegben is jobban néztem ki.
Ebben a szituban jó lett volna ha van 2 db napi lencse bent az irodában.
Viszont annyi ilyen random helyzet van az életben. Volt étteremben is megszólíthattam volna.
Igazából sokszor nem is, csak a külső számít. Hanem van egy olyan érzésem, hogy ha megjelenik a csaj pasija (ezért nem megyek szemüvegben bulizni) és tetlegességig fajul leeshet a szemüvegem, és nem látok semmit, az nagy kiszolgáltatottság. De még nő is adhat pofont és leesik a szemüveg.
Egyébként meg nem félek, soha senkitől. Ha van rajtam kontaktlencse nagyon magabiztos vagyok.
Szavakkal sem nagyon tudnak megalázni, mert szemüveg nélkül nagyon jó pasi vagyok.
Engem személy szerint nem zavart volna a szemüveg.
Kifejezetten vonzódom a szemüveges férfiakhoz.
23/N
"Nagyon jó pasi vagyok szemüveg nélkül"
Ezt kb. 3x leírtad. Nem a szemüveg a legnagyobb probléma nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!