Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem egészséges az hogy minden nap szomorú vagyok amiatt hogy nincs barátnőm, nem volt és, hogy soha nem is lesz?
Szerintem egyáltalán nem egészséges mindennap szomorúnak lenni. Ezt tapasztalatból mondom, mivel én is mindennap szomorú vagyok, de más okból.
"Minden másba fektettem energiát az életemben kivéve a lányokkal kapcsolatban."
Igen, ez lehet az egyik oka, hogy nem volt még barátnőd és, ha így folytatod akkor nem is lesz. Nem fog az öledbe hullani egy tökéletes boldog kapcsolat.
"Képtelen vagyok bármit is tenni. Az az igazság, hogy nem rendelkezem fantasztikus külsővel (szemüveges is vagyok)."
Nem kell fantasztikus külsővel rendelkezni és a szemüveg önmagában még vonzó is lehet. Legalábbis, ha egy nőn lehet szexi és vonzó akkor egy férfin is.
"Viszont a mai napig úgy látom, hogy a lányok nem tekintenek rám "férfiként"."
Ezt valószínűleg csak bemeséled magadnak, mivel te magad mondtad, hogy nem volt közöd egyhez sem.
Attól hogy szemüveges vagy még simán becsajozhatsz 😂
Bìrom mikor ilyen olcsó kifogásokkal jönnek a teremtés koronái. És igen a rinyádból az jön le hogy nem tartanak férfinak mert nem is azt sugárzod ki. Tökösség, határozottság, magabiztosság...meg humor ( azt nagyon szeretik 😂) A személyiségeden kellene elsősorban dolgoznod.
És kérdésedre is válaszolva nem egészséges, de pont amiatt szomorkodsz minden nap mert amiket felsoroltam hiányoznak.
Dugópajtit 😂😂😂
Ahozz is kell egy kis tökösség. Ha nem látnak férfinak a lányok pont annyira nem fogsz összehozni egyet mint egy kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!