Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is létezik egyfajta természetes kiválasztódás a kapcsolatok terén?
Ezt arra értem, hogy a selejt incelek kihullanak és utód nélkül, talán szűzen halnak meg, hiába sóvárognak és agresszív gondolatokat hirdetnek. A jó génekkel megáldott férfiak és nők pedig szaporodnak és így létrejön az a fajta természetes kiválasztódás amiről beszélek. Régen, úgy 60-70 éve ez a jelenség még nagyon gyerekcipőben járt, mostanra azonban - a környezetemből vett példákkal alátámasztva - hitelt lehet adni ennek. A hátrányos helyzetű emberek is juthatnak talán nemi élethez, de a szaporodás már számukra lehetetlenné válik, hiszen akár a nőstény, akár a hím, mind jó géneket akar tovább vinni.
Tudom, talán kevésbé humánus az elméletem, de tudományos cikkek is szólnak erről. Ez kimondottan 21. századi jelenség.
Vélemények?
37F
"miért nő folyamatosan az emberiség átlagmagassága?"
Nem nő folyamatosan, a cromagnoniaktól a 20. század elejéig nagyjáól egyformán 168-170 cm volt az európai férfiak átlagmagassága. A 20. században volt egy nagy ugrás, de ez alatt a 3-4 generáció alatt kizárt, hogy genetikai háttere legyen.
Ugyan csak 1810-től találtam adatokat, de azóta folyamatosan nő. A XX. században csak felgyorsult, ahogy a nők egyre inkább elkezdtek válogatni.
14
Most már az selejtes akinek gyerek nincs ! xD
Nem hiszem hogy működne, a börtönben levő gyilkosok,nőverők,pedók, illetve egyéb a társadalom által selejtnek mondott emberek nagyon nagy részének van gyereke, vagy majd lesz gyereke.
A környezetemben igen jelentős az agresszív,tudatlan, bolond emberek száma akik rendelkeznek utódokkal.
És pont azok nem csinálnak gyereket akik tök normálisak.
Mondjuk azt eltudom képzelni hogy pont fordítva működik jelenleg ez a szelekció, inkább visszafele dobja az emberiséget.
Bár szerintem felesleges ezen gondolkodni,nem ez fogja az emberiséget megszelektálni 2-300 év alatt,hanem a klímaváltozás,ha az ember hozta össze,ha a természet akkor is. Mi már nem fogjuk meglátni, de egész biztos hogy keményen szelektálni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!