Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért múlik el a flörtölés?
Figyelt kérdés
Igazából nem is tudom melyik kategóriába kellene ezt kiírni. Akárkivel megismerkedek szimpatikusak vagyunk egymásnak megvan a vonzódás is és azok az izgalmas flörtölős beszélgetések. Miért van az ha az ember összejön valakivel ezek eltűnnek? Unalmas lesz. Vagy csak én nem vagyok még elég érett és vágyom a kalandokra? Nem szeretnék igazából kapcsolatot most de ezelőtt is mindig ez volt. Megismertük egymást és nekem hiányzott/hiányzik az hogy az üzenetek izgalmasak is legyenek. Előtte elég volt leírni mire vágyom vele és ettől is totál felizgult az illető. Össze jöttünk és aztán egyre csökkentek az ilyen fajta beszélgetések. A vágyok rád üzenetre is nem kapok már semmi olyat hogy én is rád vagy akármi hanem hát most nincs kedvem fáradt vagyok vagy ha akarod majd nyomhatok egy nyelvest. Miért tűnik el az izgalom minden egyes pasival amint valóra válnak és kielégülnek a vágyak? Én továbbra is próbálok flörtölni mert szeretem de a pasik egy idő után nem vevők rá. Unom már ezt hogy mindig keresnem kell újat de vele is addig tart még nem teljesül.2019. febr. 10. 14:16
1/3 anonim 

válasza:

Ilyenkor tanácsolják , hogy ölts magadra combfixet és abban vidd le a szemetet, hehe.
Ami elmúlt sosem tér vissza.
2/3 anonim 

válasza:

Nem állítanám, hogy föltétlenül kalandokra vágysz, szerintem érthető, ha zavar téged egy kapcsolatban az, ha kissé ridegebben viszonyul a férfi.
Igazad lehet, van aki csak arra “használja” az ilyen flörtöléseket, hogy megszerezzen egy nőt, utána már nem lesz olyan izgalmas vagy romantikus.
3/3 anonim 

válasza:

Ezek szerint te nem élvezel egy kapcsolatot, csak az ismerkedés szakaszt. Csak sajnálni tudlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!