Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is a sorson múlik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is a sorson múlik az, hogy kinek mikor lesz párja?

Figyelt kérdés

Én nekem 21 éves létemre sosem volt barátnőm, amit már egyre rosszabbul viselek. Sokszor olvasok itt a Gyakorin, meg látok az utcán fiatal párokat, és minig az jut az eszembe, hogy én ebből kimaradtam, hogy a barátnőmmel kézenfogva menjek az iskolába, meg nem sosem fogom megtudni, hogy milyen a tini szerelem:( Ez régebben nem zavart, de mostanában egyre jobban. De az a legrosszabb, hogy mi van akkor ha sosem lesz párom...:(

Szerintetek is jó lehet fiatalon párt találni?

Szerintetek ez az életen/sosrson múlik kinek mikor lesz párja?

2018. szept. 19. 16:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Leginkább azon hogy teszel e érte, mész e ismerkedni van e bátorságod.
2018. szept. 19. 16:38
 2/20 anonim ***** válasza:
A tiniszerelem az én életemből is kimaradt. Illetve volt, csak viszonzatlan.
2018. szept. 19. 16:39
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincsen semmilyen sors. Te magad vagy életed alakítója.
2018. szept. 19. 16:40
 4/20 anonim ***** válasza:
17%
Férfiként minden követ meg kell mozgatnod, hogy legyen párod. Ez a sorsszerű, rádtalálmajdaszerelem dolog, csak a nőknél működik, mivel nekik valóban semmit sem kell tenniük.
2018. szept. 19. 16:44
 5/20 anonim ***** válasza:
0%

sorson?:D

nem vagy jóképű mi?mért nem vallod be?

akinek 18 éves koráig nem volt nője,de akart,annak később se lesz

2018. szept. 19. 16:56
 6/20 anonim ***** válasza:
Nekem pont akkor jött a szerelem, amikor elhatároztam, hogy nem kell az életembe szerelem. :D
2018. szept. 19. 16:57
 7/20 A kérdező kommentje:

6-os!

De jó Neked!:)

Lehet hogy ezt én is kipróbálom, hátha:D

2018. szept. 19. 17:01
 8/20 anonim ***** válasza:
0%
nem válaszol a kérdező,ezek szerint igazam van
2018. szept. 19. 17:04
 9/20 A kérdező kommentje:

Azért nem válaszoltam, mert árad belőled az hogy negatív vagy.

De ha szeretnéd akkor válaszolok: nem mondanám jóképűnek magam, de rondának sem. Inkább átlagos.

De tuti hogy múlik a sorson részben. Pl pont a kinézet miatt, párkeresésénél nagyon számít a kinézet. Az hogy ki milyen magas, hogy néz ki, milyen tetstalkata van arról nem tehet az ember, és ezeken nem is lehet változtatni. Ez pedig a sorson múlik ki milyen lesz..

Vagy nem???

2018. szept. 19. 17:15
 10/20 anonim ***** válasza:

1-esnek van igaza.

Ha a sorsra vársz csak azt b**aszhatod.

2018. szept. 19. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!