Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik a férfiak, hogy a külsőn múlik a társkeresés?
Átlagos (mások szerint szép) lány vagyok, de mindig olyan párjaim voltak, akik nem feleltek meg a szépségideálnak, sőt, gyakran még a saját ideálomnak sem külsőre. De ez sosem érdekelt, mivel elég ritka típust keresek személyiség terén, és ha az megvan, felőlem nézhet ki bárhogy (nem érdekel, ha alacsonyabb, vagy ha mackós).
Valaki úgyis rá fog kérdezni, milyen az ideálom: a szőke, kék szemű, viking típusú férfiak tetszenek, de ez nem annyira mérvadó (nem volt még ilyen párom).

Valamennyire azon múlik. Ha itt ismerkedsz, természetesen villanthatod előbb a belső tulajdonságaid, de ha élőben vagy olyan helyen, ahol profilkép van, ott fontos hogy nézel ki. Nem feltétlen a legfontosabb, de fontos.
31/f
Jogos, nem pont így gondoltam.
Hanem inkább, hogy sokak szerint miért csak a külsőn múlik.

Általánosságban azért fontos a külső, mert hiába szeretsz bele a másik személyiségébe, ha külsőleg nem jön be. Akkor lesz jó barát kategória.
Nálam a belső értékek >>sokkal<<< többet/jobban nyomnak a latba, mint pl a barátaim/haverjaimnál. Honnan vegyek közvetlen/közvetett példát máshonnan, igaz? Max lehetne átfogó statisztikákat nézegetni, ha egyáltalán van ilyen irányban (erre kíváncsi lennék!). :)
Talán van egy olyan vékony réteg aki viszont annyira bele tud "szerelmesedni" a másikba írás meg beszélgetés alapján, hogy a külső már csak másodlagos lesz utána. Nekem még online ismerkedés által nem volt így barátnőm, de szerintem beleesnék ebbe a vékony rétegbe. :)
Ideálokat meg lehet kergetni napestig (értelmetlen), de ezt már te is kitapasztaltad, ugye =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!