Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszik a férfiak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik a férfiak, hogy a külsőn múlik a társkeresés?

Figyelt kérdés

Átlagos (mások szerint szép) lány vagyok, de mindig olyan párjaim voltak, akik nem feleltek meg a szépségideálnak, sőt, gyakran még a saját ideálomnak sem külsőre. De ez sosem érdekelt, mivel elég ritka típust keresek személyiség terén, és ha az megvan, felőlem nézhet ki bárhogy (nem érdekel, ha alacsonyabb, vagy ha mackós).

Valaki úgyis rá fog kérdezni, milyen az ideálom: a szőke, kék szemű, viking típusú férfiak tetszenek, de ez nem annyira mérvadó (nem volt még ilyen párom).

2018. febr. 14. 17:32
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
*férfiak, akik ide írnak
2018. febr. 14. 17:33
 2/30 anonim ***** válasza:
52%

Valamennyire azon múlik. Ha itt ismerkedsz, természetesen villanthatod előbb a belső tulajdonságaid, de ha élőben vagy olyan helyen, ahol profilkép van, ott fontos hogy nézel ki. Nem feltétlen a legfontosabb, de fontos.

31/f

2018. febr. 14. 17:38
 3/30 A kérdező kommentje:

Jogos, nem pont így gondoltam.

Hanem inkább, hogy sokak szerint miért csak a külsőn múlik.

2018. febr. 14. 17:39
 4/30 anonim ***** válasza:
11%
Nézd, tegyük fel, összeszeded minden bátorságod, fogod magad, herét növesztesz a lábaid közé, odamész a kiszemelt lányhoz, aztán vagy azonnal elküld, vagy előtte még ki is röhög (sajnos volt már néhány ilyen alkalom - tudom, biztos nem megfelelő személyről volt só, blabla), akkor nem tudsz másra gondolni, minthogy annyira szinten alulinak gondol téged külsőre, hogy azért reagál így. Észre sem veszi, mekkora gesztust tettél irányában, hogy kiléptél a komfortzónádból és mertél cselekedni. Várja azt a kiskirályt, akinek akkor is elolvadhat, ha ő egyébként vastagon leszärja, vagy nyámnyila hervadék... Lehetsz lehengerlő is, akkor sem leszel a szíve csücske, maximum mákod lesz egy rövid ideig. Ha kinéztél magadnak egy szép cipőt, nem veszed meg azt, ami nem tetszik... Ezért fontos a külső is (természetesen a férfiaknak is, hiszen én sem mennék oda olyanhoz, aki taszít).
2018. febr. 14. 17:47
 5/30 anonim ***** válasza:
56%
Mert olyan lányok, mint te, csak a gyakorikerdesek.hu-n léteznek, a való életben nem.
2018. febr. 14. 17:48
 6/30 anonim ***** válasza:
11%
#4 vagyok. Lemaradt, hogy egyébként volt már olyan, mikor barátság alakult szerelemmé, mert olyan plusz emberi tulajdonságai voltak a lánynak, ami a világ leggyönyörűbb nőévé varázsolta őt a szememben. De ez csak kiegészítés...
2018. febr. 14. 17:50
 7/30 A kérdező kommentje:
5, ugyanezek a lányok járnak kint az utcán is (legalábbis én azért szoktam), akik ideírnak.
2018. febr. 14. 17:50
 8/30 anonim ***** válasza:
29%
#7 Ha így van, akkor pedig csak szimplán nem igaz, amit írtok.
2018. febr. 14. 17:51
 9/30 A kérdező kommentje:
Én azt írtam, ami van, a többiekért nem kezeskedem.
2018. febr. 14. 17:54
 10/30 anonim ***** válasza:
52%

Általánosságban azért fontos a külső, mert hiába szeretsz bele a másik személyiségébe, ha külsőleg nem jön be. Akkor lesz jó barát kategória.

Nálam a belső értékek >>sokkal<<< többet/jobban nyomnak a latba, mint pl a barátaim/haverjaimnál. Honnan vegyek közvetlen/közvetett példát máshonnan, igaz? Max lehetne átfogó statisztikákat nézegetni, ha egyáltalán van ilyen irányban (erre kíváncsi lennék!). :)

Talán van egy olyan vékony réteg aki viszont annyira bele tud "szerelmesedni" a másikba írás meg beszélgetés alapján, hogy a külső már csak másodlagos lesz utána. Nekem még online ismerkedés által nem volt így barátnőm, de szerintem beleesnék ebbe a vékony rétegbe. :)

Ideálokat meg lehet kergetni napestig (értelmetlen), de ezt már te is kitapasztaltad, ugye =)

2018. febr. 14. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!