Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miket tanácsoltok csajozás terén?
valahogy ki kell tunnia tomegbol. vagy dumaval, vagy öltozkodessel, vagy stilussal stb barmi.
en pl bunko, lekezelo vagyok, van akinek bejön, van akinek nem.
de a nyalas udvariassaggal semmire Sem mesz mert nem vagy erdekes. uncsi hetkoznapi.
legyel különleges valamiben.
egy csinos nö naponta 3-4 uj ferfi emgkereseset kapja ugy h nincs is fenn tarskeresön, szoval ki kell tunni. es ha kinezettel meg pezzel nem emgy, akkor Duma stilus stb
Köszönöm az eddigi válaszokat.
A kezdeti ismerkedésben miket érdemes kérdezni, hogy érdemes érdeklődni iránta, hogy ne legyek unalmas? Általában kedvenceiről kérdezem, céljairól stb..
Lepontoznak a retket, de amúgy teljesen igazam van, csak csúnya így leírva.
Nem kell nekik udvari bolondként kinyitni az ajtót, levenni a kabátjukat, meg mosolyogni rájuk, stb.
Kérdezz meg tőlük pár dolgot, de ne mutass túl nagy érdeklődést.
Meg szerintem ne egy lánnyal ismerkedj, hanem többel, így ösztönösen leszarod őket, mert ha az egyik eltűnik, ott a másik, biztonság érzetet ad és lazább leszel :D
Tök mindegy mit irkálnak ide, jönnek majd a hegyi beszéddel.
Ez úgy nagy átlagban.
Vannak persze normális nők, sajnos egyik sem a gyakorikérdéseken :'D - Na, őket meg kell becsülni.
Eleg sok helyen el lehet rontani, be ostrozzd magadfeleslegesen ez egyilyen jatek.
Tippelek egyet, szerintem 19-20 eves vagy.
Ennek nem fogsz orulni, de ez szerintem a legjobb tanacs, minimalizald a limitedet, ha valaki egy ici-picit tetszik probalj meg vele ismerkedni.
Nulla vagy minimalis tapasztalattal, az eselyeid nagyon rosszak.
De amint volt egy par honapos esetleg egy-ket eves kapcsolatod, (jo esetben osztonosen kialakul, hogyan banj egy novel. S egy 18-20 eves lany nem a ferjet keresi, s ezzel nem artasz neki sem, ha gyakorolsz.
Nekem az elso kapcsolat 18 evesen jott ossze de csak azert mert a lany megsajnalt. Nincs mese ezt meg kell tanulni. Adhatunk akarmilyen tanacsot, nem fog segiteni, kell egy alap amire epitkezni tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!