Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ti megszoktátok nézni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti megszoktátok nézni egy pasin azt ahogyan öltözködik?

Figyelt kérdés
Szerintetek fontos a ruha?Én azért megszoktam nézni,hogy egy csajon milyen ruha van.És ha számít a ruha,akkor milyen legyen?

2018. febr. 13. 03:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem fontos az öltözködése az összhang. Nem kell hogy feltétlenül márkás cuccai legyenek. Sokféle stílust elfogadok. Az ilyen falusi, kínais ruhák nem tetszenek pl. Rettenetes a koptatott bő farmer idétlen óriásbetűs polóval.

De a szűk fekete farmer itt ott felhasítva hétköznapra nem rossz meg még sorolharnám. Mindegy hogy sportos vagy elegáns.

2018. febr. 13. 08:01
 2/7 anonim ***** válasza:

A nagyon igénytelen ruhát max otthon viselem el, de amúgy nem érdekel. Nyilván látom, ha jobban öltözött, de páromnak pl durva ízlésficama van, olyan színeket és fazonokat kombinál össze, hogy laikusként csukott szemmel is megmondod, hogy no fukin way, és első randikra is ilyen ruhákban jött, de nem érdekelt. Pedig nekem alapvetően divatosabb ruháim vannak. :D

26N

2018. febr. 13. 10:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem, mert leképzelem róla a ruhát! De tényleg! :D:D
2018. febr. 13. 10:31
 4/7 anonim ***** válasza:
#1 neled akkor egy nontarsadra van szukseged ha a feszulos combhoznsimulos nadragokat szereted egy ferfin! A homik huznak ful tapados nadragot , az igenytelen szerintem !
2018. febr. 13. 12:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Az öltözködéssel, a hajviselettel stb a személyiséged egy részét is közvetíted a külvilág felé. Felőlem fejre is állhattok, számomra igenis fontos, hogy az illetőnek legyen annyi önkritikája és egyénisége, hogy nem vesz fel ízléstelen tucat szar dolgokat gondolkodás nélkül, meg nem úgy öltözik, mint egy nagypapa, vagy egy papagáj. Ez nem felszínesség, csak tudom magamról, hogy ha nem muszáj, nem megyek akármilyen ruhában emberek közé. Főleg nem randira vagy melóba. Normálisan felöltözni alap és nem pénz kérdése.
2018. febr. 13. 13:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Persze, fontos.

Sima - nem szűk - farmer, sportcipő meg valamilyen hozzáillő póló-ing, normális dzseki (bőr előnyben) :)

A párom ezt a stílust képviseli, ami pozitív.

2018. febr. 13. 16:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, megnézem. Ha túl általános dolgokat írok azzal nem tudsz mit kezdeni, ha részletekbe bocsátkozom akkor meg a saját ízlésemről fogok beszélni, amivel megint nem sokra mész, de azért vágjunk bele. Én nagyon szeretem, ha egy férfi klasszikus férfi ruhákat hord, inget, bőrövet, nem munkás farmert, bőrcipőt, ballonkabátot. Szeretem ha valaki kifejezetten stílusos és kiegészítőket is hord, mint napszemüveg, kalap, nyakkendő, sál. A férfi divatban az egyszerűség, a praktikusság és az időtállóság számomra a vonzó, nem kell feltétlenül elegánsnak is lenni. Gyakran nézegetem irigykedve a boltok férfi részlegét, mert onnan sokkal könnyebben fel tudnék öltözködni, mint az állandóan változó és értelmetlen divatot követő női részlegről.

Az öltözködésre hangsúlyt fektetni nem b-zis, mert pont hogy kiemeli a másodlagos nemi jellegeidet, hogyha jól csinálod.

2018. febr. 13. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!