Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti megszoktátok nézni egy pasin azt ahogyan öltözködik?
Nekem fontos az öltözködése az összhang. Nem kell hogy feltétlenül márkás cuccai legyenek. Sokféle stílust elfogadok. Az ilyen falusi, kínais ruhák nem tetszenek pl. Rettenetes a koptatott bő farmer idétlen óriásbetűs polóval.
De a szűk fekete farmer itt ott felhasítva hétköznapra nem rossz meg még sorolharnám. Mindegy hogy sportos vagy elegáns.
A nagyon igénytelen ruhát max otthon viselem el, de amúgy nem érdekel. Nyilván látom, ha jobban öltözött, de páromnak pl durva ízlésficama van, olyan színeket és fazonokat kombinál össze, hogy laikusként csukott szemmel is megmondod, hogy no fukin way, és első randikra is ilyen ruhákban jött, de nem érdekelt. Pedig nekem alapvetően divatosabb ruháim vannak. :D
26N
Persze, fontos.
Sima - nem szűk - farmer, sportcipő meg valamilyen hozzáillő póló-ing, normális dzseki (bőr előnyben) :)
A párom ezt a stílust képviseli, ami pozitív.
Igen, megnézem. Ha túl általános dolgokat írok azzal nem tudsz mit kezdeni, ha részletekbe bocsátkozom akkor meg a saját ízlésemről fogok beszélni, amivel megint nem sokra mész, de azért vágjunk bele. Én nagyon szeretem, ha egy férfi klasszikus férfi ruhákat hord, inget, bőrövet, nem munkás farmert, bőrcipőt, ballonkabátot. Szeretem ha valaki kifejezetten stílusos és kiegészítőket is hord, mint napszemüveg, kalap, nyakkendő, sál. A férfi divatban az egyszerűség, a praktikusság és az időtállóság számomra a vonzó, nem kell feltétlenül elegánsnak is lenni. Gyakran nézegetem irigykedve a boltok férfi részlegét, mert onnan sokkal könnyebben fel tudnék öltözködni, mint az állandóan változó és értelmetlen divatot követő női részlegről.
Az öltözködésre hangsúlyt fektetni nem b-zis, mert pont hogy kiemeli a másodlagos nemi jellegeidet, hogyha jól csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!