Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élnek sokan abban a hitben, hogy aki nő létére feltűnően csinosan öltözködik az már egyből könnyűvérű?
Mi a kérdés?
Az utolsó mondatodban minden benne volt....
Nem tudom miért van ez.
Nem mindegy hogy a feltűnően csinos alatt pontosan mit értesz, mert ha én nyáron kimegyek egy miniszoknyában, pólóban, szerintem az normális, de ha valaki bikiniben, vagy fehérneműben mászkál, azt én is könnyűvérűnek találom.
Szóval ízlés kérdése. Ha ízléses, és nem utcakurvnak öltözik, akkor szerintem senkinek nincs oka ilyesmire gondolni.
A nő az nő akkor is, ha nem látunk a dekoltázsán keresztül a köldökéig.
Vagy ha eltakarja a fenekét a miniszoknya, rövidnadrág.
Mert ha kilógat mindent egy nő, az felhívás arra, hogy bámuld, tehát könnyűvérűnek gondolhatnak joggal, mégha nem is vagy hivatásos.
Én is nő vagyok, szeretek csinosan öltözni, nem vagyok tipikusan nyakig begombolkozok, hogy rám se nézzenek, de nálam is van egy határ. És láttam már olyat, hogy a kiscsaj még bugyinak sem nevezhető akármiben mindent kivillantva járkált a város kellős közepén, szerintem mindenki azt hitte prosti.
nem hiszik egyből azt. ha nem öltözködsz nagyon kihívóan (csöcs, segg kint) hanem valóban elegánsan csinos vagy, nem gondolja azt senki.
valószínűleg nem az öltözködésed miatt hiszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!