Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan veszik itt sokan, hogy pénzzel könnyebb csajozni egy amúgy lúzernek is?
Elmesélem a sztorimat, ami remélhetőleg kijózanitó lesz a pénz erejében hivők számára.
Nos, a következő a sztori: Hónapokon keresztül húzta az agyamat egy csaj,jókat beszélgettünk, tisztára azt lehetett érezni, hogy itt jó eséllyel többre is számithatok, ezért naiv módon hagytam magamat, hogy a csaj anyagilag kihasználjon, ahogy csak tud annak a reményében, hogy elveszitem majd vele a szüzességemet.
Azonban nagyon nem igy folytatódott a sztori, ugyanis egy nyári estén elhivott egy szórakozóhelyre, én sajnos még akkor is bedőltem neki, pedig nem kellett volna, ugyanis ott meghivatta magát egy méregdrága italra, utána faképnél hagyott, és elment mindenféle menőcsávóval kavarni... Azért irtam le ezt a szomorú de tanulságos történetet, hogy okuljatok belőle, pénzzel NEM lehet csajozni, amennyiben mást nem tudsz felmutatni!
Mit gondoltok, most már más a véleményetek?
Drága biobogaram, annyira buta vagy, hogy rajtad már a chemotox se segít.
Egy kur.vát választottál, akinek a pénzed kell, nem a fa.szod, még oda is adod neki a pénzt, nulla viszonzás nélkül, és most csodálkozol, hogy így jártál.
Tudod, előbb megkapod az árut, aztán fizetsz.
Lengesd meg a lóvét, tudja a csaj, hogy egy kis kedvességért cserébe bőkezű leszel. De neeeem, te odaszórod neki a pénzt, mert jó kis kerek se.gge van, és csodálkozol, hogy húúú, hát más meg jól megfarkalja.
Azt senki se mondta, hogy ha hül.ye vagy, és a pénzéhes cafkák közt keresed "az igazit", akkor nem fognak lehúzni. Ezek erre lettek kitenyésztve.
Addig kedves, amíg a pénzt meg nem kapja, tehát minél többet kell lóbálni előtte a pénztárcád, meg a farkadat felváltva. És volt egy kis cumi, akkor kap valami apróságot, és sóhajtozz, hogy ejj, egy jó kufircolásért mit nem adnál... Aztán ha megvolt az is, akkor esetleg kap egy pár cipőt.
Vagy egy ezrest buszjegyre, aztán húzzon a pi.csába.
Az ilyen nőnek NEM fizetünk semmit. SE belépőt, se koktélt, semmit se!! Csak elhitetjük vele, hogy ha elég kedves, akkor kapHAT valami szépet.
Minden lyukat tele kell lőni, aztán kap egy kis aprót, és ki kell dobni.
Egy dologban igazad van: lúzer vagy!
Ennyi pénzből már egy szobázós prosti háromszor is leápolt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!