Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nagyon nem megy a csajozás:s sokan mondják hogy helyes vagyok, meg a sulimban is egyik legnépszerűbb gyerek vagyok.1 éve boxolok szal elég izmos is. és mégsem tudok csajozni:s mi lehet a baj?
az,hogy helyes vagy meg izmos még nem elég,
belső,egyéniség sokkal fontosabb
Ahogy 10:30 leírta. Nem érdemes csak egy vonásod fejlesztésére koncentrálni. Ha jó a tested, az egy remek tulajdonság, viszont önmagában lótúrót nem ér. Nagyon sok vonásod van, amit tudatosan kezelned, fejlesztened kell. Ha nem csak testileg, hanem mondjuk érzelmileg, meg racionálisan is ugyanúgy fejleszted magad, akkor sokkal hitelesebb leszel, és az önbecsülésed által másokat is többre becsülsz majd. Nézd úgy a dolgot: előnyből indulsz, hiszen a tested már egész jó. Most kezdd el magad érzelmileg fejleszteni, illetve tanulni. Nem adhatok arany tanácsokat, hiszen ezt úgy is a te szíved diktálja.
De itt részletesebben is kifejtem a véleményem: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!