Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jót tenne nekem?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy mivel tök béna vagyok a csajozésban, még sosem volt csajom, talán egy menő, páwa gyerekkel vagy egyéb sikeres archaverral jobban betudnék csajozni. A kérdés, hogy hol és hogyan tudnék összehaverkodni legalább egy ilyen menő kölyökkel?2012. jún. 23. 12:45
2/3 guido válasza:
Magyarul egy nagy dumás srácot akarsz kihasználni, hogy körbe rajongják a legyek és akkor lecsapsz az egyikre? xD
3/3 anonim válasza:
Az a baj, hogy ugyan úgy mint a csajoknál, esetedben is fordítva sülne el a dolog... a hatos- hetes csajok szoktak magukkal vinni hármasokat- négyeseket, hogy mellettük tízesnek tűnjenek... a te esetedben is így sülne el a dolog, csak még lehet azt is hinnék rólad, hogy meleg vagy, mivel ráakaszkodtál egy páwa srácra...
Vadászni egyedül kell, ez az élet rendje, a csajok az önbizalomra buknak, a pasiknak meg csak a nagy számok törvénye jön be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!